01 / 05 / 2024

Büyükçekmece yatay yapılaşmada örnek ilçe!

Büyükçekmece yatay yapılaşmada örnek ilçe!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaz aylarında İstanbul'un en çok rağbet gören Büyükçekmece sahilinde incelemeler yaptı.



 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaz aylarında İstanbul'un en çok rağbet gören Büyükçekmece sahilinde denetimlerini sürdürdü.

Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, yaz mevsiminde nüfusu 3 kat artan özellikle de hafta sonlarında yüzbinlerce kişinin akın ettiği Büyükçekmece sahilleri yeni yapılacak olan düzenlemeler ile huzur ve güvenin merkezi haline gelecek.

Yatay yapılaşmada örnek ilçe

Yatay mimarisi, kişi başına düşen 123 metrekare yeşil alanı, temiz denizi ve gölü ile İstanbul'un en ayrıcalıklı ilçeleri arasında yer alan Büyükçekmece bu yaz mevsiminde de en çok tercih edilen ilçelerin başında gelecek. Büyükçekmece'yi sokak sokak dolaşarak ilçenin ihtiyaçlarını saptayan ve kalıcı çözümler üreten Başkan Akgün, yaz ayları boyunca milyonlarca ziyaretçiye ev sahipliği yapan Büyükçekmece sahilini denetledi. Başkan Akgün, kordonboyunda devam eden yeni projeleri incelerken, bir yandan da vatandaşlar ile yüz yüze görüşerek yapılacak olarak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuyor.  

 


Geri Dön