27 / 04 / 2024

Büyükhanlı Barbaros'da metrekaresi 6 bin dolara!

Büyükhanlı Barbaros'da metrekaresi 6 bin dolara!

Büyükhanlı Barbaros'da teslimlerin 2011 sonunda yapılacağı duyuruldu



Beşiktaş Balmumcu'da hayata geçirilen Büyükhanlı Barbaros projesinin inşaatı Haziran 2009'da başladı. Teslimlerin 2011 sonunda yapılacağı Büyükhanlı Barbaros'ın toplam arsa alanı 12 dönüm, inşaat alanı ise 43 bin metrekare.

Büyükhanlı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede alanları 108 metrekare olan 1+1'ler, alanları 143 metrekare olan 2+1'ler, alanları 250 metrekare olan 3+1'ler ve alanları 350 metrekare 3+1'lerden meydana gelen138 konut yer alıyor.

Büyükhanlı Barbaros'da metrekare birim fiyatı ise 6 bin dolar ile 8 bin dolar arasında değişiyor. Şu ana kadar 20 konutun satıldığı 30 katlı projede ödemeler peşin olarak yapılıyor. Peşinatlar ödeme planına göre değişiklik gösteriyor.

Büyükhanlı Barbaros projesinde sadece ev sahiplerine ait kullanımı olan yüzme havuzu, fitness salonu ve spa merkezi olacak. Projenin en üst katında bulunan seyir terası, ev sahiplerinin onayı doğrultusunda bir işletmeye verilebilecek.

Büyükhanlı Barbaros'da 24 saat resepsiyon hizmeti, kapalı devre kamera sistemiyle 24 saat güvenlik hizmeti, yarı açık yüzme havuzu, fitness salonu, spa merkezi, oto yıkama, laundry, housekeeping, akıllı bina otomasyonu, her daireye ait 2 araçlık kapalı otopark alanı, her daireye 3 metrekarelik depo alanı, mülkiyet hakkı daire sahiplerine ait, en üst katta boğaz manzaralı roof cafe, 6 bin 800 metrekarelik ofis ve mağaza kullanımına ait Ticari Alan bulunuyır. Bu alana ait ayrıca 3 bin 500 metrekarelik otopark alanı olacak.

Projenin mimarı ise Barbaros Sağdıç.

Satışlar Salman Danışmanlık olarak Zeynep Salman ve ekibi tarafından yapılıyor.

0212 327 94 94
http://buyukhanlibarbaros.com/

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön