28 / 04 / 2024

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Mermerciler Sitesini inceledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Mermerciler Sitesini inceledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Mermerciler Sitesinde incelemelerde bulundu. İncelemede bulunan Güvenç, yeni yapılacak sitenin kentin ihtiyacını karşılayacak modern bir site olacağını ifade etti.




Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Mermerciler Sitesinde incelemelerde bulundu. Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre,Mermerciler Sitesi Başkanı Mikail Konak'ın daveti üzerine Akçakale yolu üzerinde yapımı devam eden sitede incelemede bulunan Güvenç, yeni yapılacak sitenin kentin ihtiyacını karşılayacak modern bir site olacağını ifade etti. 


Kamuoyunun uzun süredir eski sanayideki kentsel dönüşümü beklediğini belirten Güvenç, yerel seçimlerin ardından bu konuyu masaya yatırdıklarını ve çalışmalara başladıklarını kaydetti. Eski sanayi sitesinde 85 mermer ve karo işiyle uğraşan esnafın bulunduğunu belirten Güvenç, "Mermerciler Sitesi tamamlandığında Şanlıurfa'ya gurur verecek bir site olacak. Bölgede çalışmalarımız devam ediyor. Ocak ayı itiberiyle siteyi hizmete açarak eski sanayi bölgesini rahatlatıcağız şeklinde konuştu. Mikail Konak ise ziyaretten duyduyi bölgesini rahatlatacağız" şeklinde ğu memnuniyeti dile getirdi. 


Gap Gündemi 


Geri Dön