03 / 05 / 2024

Büyükşehir Belediyesi Kağıthanede otopark yaptıracak!

Büyükşehir Belediyesi Kağıthanede otopark yaptıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane, Çağlayan Meydanı’na intifa hakkı karşılığı zeminaltı otopark inşaatı yaptıracak ve 30 yıl süreyle işlettirecek



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane, Çağlayan Meydanı’na intifa hakkı karşılığı zeminaltı otopark inşaatı yaptıracak ve 30 yıl süreyle işlettirecek.

Yapılacak işin tahmini bedeli 25 milyon TL, yıllık asgari tahmini kira bedeli 250 bin TL ve geçici teminatı ise 750 bin TL olarak belirlendi.

İhale 17 Aralık 2010 saat 10.30’da pazarlık usulü ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu’nda yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız

İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

--

Çağlayan Meydanına, Zeminaltı Otoparkı yaptırılacak!

İstanbul’da Çağlayan Meydanına, intifa hakkı karşılığı yaptırılacak ve 30 yıl süreyle işletilecek Zeminaltı Otoparkı ihaleye çıkarıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ihale ilanına göre, Kağıthane ilçesi Çağlayan Meydanına inşa ettirilecek Zeminaltı Otoparkının takribi maliyeti 25 milyon lira artı KDV olarak belirlendi.

30 yıl süreyle işletilecek otoparkın yapım süresi 12 ay, geçici teminatı da 750 bin lira olarak tespit edildi.

İhaleye katılacak firmaların yeterlilik için 15 Aralık 2010 saat 16.30’a kadar başvurması istenirken, firmaların, 17 Aralık 2010 saat 10.30’a kadar da teklif verebilecekleri belirtildi.

Çağlayan Meydanı Zeminaltı Otopark ihalesi, 17 Aralık’ta, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonunda, Devlet İhale Kanununa göre pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Çağlayan’a 25 milyon liraya otopark

İSTANBUL’da Çağlayan Meydanı’na, intifa hakkı karşılığı yaptırılacak ve 30 yıl süreyle işletilecek ‘Zeminaltı Otoparkı’ ihaleye çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayımlanan ihale ilanına göre, Kağıthane ilçesi Çağlayan Meydanı’na inşa ettirilecek ‘Zeminaltı Otoparkı’nın takribi maliyeti 25 milyon lira artı KDV olarak belirlendi. 30 yıl süreyle işletilecek otoparkın yapım süresi 12 ay, geçici teminatı da 750 bin lira olarak tespit edildi. İhaleye katılacak firmaların yeterlilik için 15 Aralık 2010 saat 16.30’a kadar başvurması istenirken, firmaların 17 Aralık 2010 saat 10.30’a kadar da teklif verebilecekleri belirtildi.

Çağlayan Meydanı Zeminaltı Otopark İhalesi, 17 Aralık’ta, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu’nda, Devlet İhale Kanunu’na göre pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek.
Vatan


Geri Dön