29 / 04 / 2024

Buzdolabı alana 2 bin TL indirim fırsatı Vestel'de! 23 Şubat 2023 fiyat listesi

 Buzdolabı alana 2 bin TL indirim fırsatı Vestel'de! 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel,487 net litreye sahip gardırop tipi buzdolaplarından birini alana 2 bin TL indirim kampanyasını tüketicisinin beğenisine sundu.



 Buzdolabı alana 2 bin TL indirim fırsatı Vestel de! 23 Şubat 2023 fiyat listesi
Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olurken Şubat ayı sonuna kadar geçerlidir.Kampanyaya dahil olan ürünler 487 net litreye sahip gardırop tipi buzdolaplarıdır.Kampanyaları, kampanya şartlarını, kampanyaların geçerlilik tarihlerini değiştirme ve ya iptal etme hakkı Vestel Ticaret A.Ş.’ye aittir.

Sesli Kapı Açık Alarmı

Vestel’in akıllı buzdolapları sayesinde artık açık kalan kapak derdi sona eriyor. “Kapı Açık Alarm Fonksiyonu” ile buzdolabınızın kapağı 2 dakikadan fazla açık kaldığında alarm devreye girer ve sizi uyarır.

Çocuk Kilidi Modu

“Çocuk Kilidi” moduna sahip Vestel, her şeyden önce onların güvenliğini düşünüyor. Vestel buzdolaplarında yer alan bu mod kolaylıkla aktifleştirilerek, çocukların düğmeler ile oynamaları engellenir. 

Otomatik Sıcaklık Kontrolü

Gardrop tipi buzdolabınızın otomatik sıcaklık kontrolü sayesinde; iç ortam sıcaklıklarını anlık olarak ölçerek iç ortamın ihtiyacına göre sıcaklığı kendi kendine ayarlayabilir.Bu sayede yiyecekler daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde korunur.

Taze Hava Teknolojisi

Taze hava teknolojisine sahip bu ürün, ikili soğutma sistemi sayesinde hem dondurucuda hem soğutucuda iki bağımsız hava döngüsü ortaya koyar. Böylece buzdolabınızın içerisinde sürekli temiz hava dolaşırken, yiyeceklerinizin kokusu da birbirine karışmamış olur.

Buzmatik

Vestel, ihtiyaç olduğunda bulunamayan buz derdinden kurtaracak buzmatik özelliğini geliştiriyor. Bu özellik sadece basit bir döndürme hareketi ile dondurucu bölmesinde oluşturduğunuz buzların yerinden çıkması  sağlanarak daha kolay ve hızlı buz elde ediliyor. 

Peki buzdolabının sahip olduğu ekran koruma modu ne işe yarıyor? 
 


Geri Dön