01 / 05 / 2024

By Konsept projesinde ilk fiyat avantajıyla! 79 bin 850 TL'ye!

By Konsept projesinde ilk fiyat avantajıyla! 79 bin 850 TL'ye!

Yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz kampanyalarıyla dikkat çeken By Concept Homes projesinde ilk fiyat avantajı ile satışlar devam ediyor!



 

 

 

Geçtiğimiz hafta lansmanı gerçekleşen By Concept Homes projesinde ilk fiyat avantajıyla satışlar devam ediyor. Minimum konut fiyatının 79 bin 850 lira olduğu By Konsept projesinden ev alanlar yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz avantajından faydalanabiliyorlar. ByHomes, ByOtell, ByOffice, ByStores ve ByOfit bölümlerinden oluşan By Concept projesi Sultanbeyli’de bulunuyor.

 

25 bin metrekare alana 200 milyon lira yatırımla inşa edilen By Concept projesinde konut, otel, çok katlı mağaza, dükkan ve ofisler mevcut. 326 konutun yer aldığı proje üç bloktan oluşuyor. Dairelerin alanları 40 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Konut tipleri ise 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks şeklinde çeşitlendiriliyor.

Metrekare satış fiyatı 1.900 TL ile 2 bin 400 TL arasında değişen By Cocept projesinde yüzde 1 peşinatla 40 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede teslim tarihi 2014 yılının ilk çeyreği olarak açıklandı.

Sultanbeyli’nin ilk iş oteli olacak olan ByOtell, ünlü markaların butik mağazalarını, çok katlı dükkanları barındıracak olan ByStore, yüksek teknolojik alt yapıya sahip ofisleriyle iş çevresine hizmet verecek ByOffice ve sağlıklı yaşamın vazgeçilmez adresi olacak ByOfit fitness merkezinin yer aldığı By Concept projesinde ayrıca çocuk kulübü, yürüyüş yolları, su parkı, kapalı havuz, çocuk havuzu, fitness merkezi, sauna ve Fin hamamı bulunuyor.

Concierge, kuru temizleme, teknik servis, 24 saat güvenlik hizmetlerinin sunulacağı By Concept projesindeki dairelerde A sınıfı enerji kimlik belgesi ve akıllı ev teknolojisi, güneş enerjili sıcak su sistemi ve enerji tasarruflu sistemleri yer alacak.

0216 398 16 16
www.byconcepthome.com

Nagihan Arat


Geri Dön