01 / 05 / 2024

By Panorama'da yılbaşında yaşam başlıyor! 49 bin TL'ye!

By Panorama'da yılbaşında yaşam başlıyor! 49 bin TL'ye!

35 müşterisine By Vista projesinden birer stüdyo daire hediye eden Yarbay Yapı, Kurtköy’de inşa ettiği By Panorama’da yaşamın yılbaşında başlayacağını açıkladı
 



Kuruluşunun Yapı’nın 35. yılı nedeni ile düzenlediği kampanya kapsamında 35 müşterisine By Vista projesinden birer stüdyo daire hediye eden Yarbay Yapı, Kurtköy’de inşa ettiği By Panorama’da yaşamın yılbaşında başlayacağını açıkladı.
Marmara Denizi ve Kurtköy Havaalanı manzarasına sahip olan projede 2+1 daireler için 49 bin TL ile 99 bin TL aralığında fiyat belirlendi. 3+1 daireler için 89 bin TL - 135 bin TL, 3+1 Dublex daireler 180 bin TL - 255 bin TL fiyat aralığında olup; ortalama metrekare fiyatı 900 TL civarında hesaplanan By Panorama projesinin yüzde 90’ı tamamlandı. Proje, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve alışveriş merkezlerine çok yakın bir mesafede bulunuyor.

Sıfır faizle 60 ay vade yapılıyor
Projenin yüzde 90’ının tamamlan an By Panorama projesi için yüzde 50 peşin, kalanı için 60 ay vadeli sıfır faizle satın alınan konutlara yeni yılın ilk günlerinde oturma nın mümkün olduğunu açıklayan Yarbay Yapı yetkilileri, İstanbul ’da yatırım yapmak için Kurtköy’ün son derece cazip bir lokasyon olduğunu belirtti.

By Panorama ile birlikte By Vanessa projesinde de son yaklaşan Yarbay Yapı, kuruluşunun 35. yılına denk gelmesi nedeniyle 3 bin 500 daire inşa edeceği ni açıkladı. Yetkililer yaptıkları açıklamada yeni projeler için yeni arazi arayışında olduklarını belirterek kaç arazi ile pazarlıkların son aşamasına gelindiği nin altını çizdi.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
 


Geri Dön