02 / 05 / 2024

Bycemil Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bycemil Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Danışmazoğlu ve Tunay Çakıcı ortaklığında kuruldu.



Bycemil Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Danışmazoğlu ve Tunay Çakıcı ortaklığında kuruldu.

Bycemil Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 İnşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak. Resmi ve Özel inşaatlar yapmak. 2 Resmi ve Özel kamu kurum ve kuruluşlarının inşaat işleri, fabrikalar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, iş hanları, ticari yapılar, her türlü toplu konutların inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. 3 Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 4 Kat karşılığı mesken ve iş yerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve iş yerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 5 Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat, tesisat, hafriyat, tadilat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. 6 Her türlü mimari plan, proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, restorasyon ve onarım yapmak. Almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. 7 Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği yapılması ve yaptırılması, projelerin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması. 8 Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak. 9 Konusu ile ilgili her türlü inşaat malzemelerinin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Şirket ihtiyaçları için gayrimenkuller ve binek taşıt araçları alabilir. Şirket amaç ve konusunun gerçekleşmesi için borçlanabilir. Kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat verebilir. Şirket gayrimenkullerini ipotek ettirebilir. Üçüncü şahısların mal varlıklarını şirket borçları için ipotek olarak teminat dahi gösterebilir. Şirket adına kayıtlı menkul ve gayrimenkullere rehin edebilir. İpoteklerin terkinini talep edebilir.


Geri Dön