05 / 05 / 2024

ByConcept Sultanbeyli projesinde 79 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

ByConcept Sultanbeyli projesinde 79 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

ByConcept projesi lansman için gün sayıyor. Fiyatların 79 bin liradan başladığı projenin Mart ayı başlarında görücüye çıkarılması planlanıyor



 

 

 

By Group, yeni projesi ByConcept Business & Homes’un ilk detaylarını açıkladı. Mart ayında lansmanı yapılacak olan projede ön satış fiyatları 79 bin liradan başlıyor. 1+0 stüdyo daireler 45 ila 52 metrekare olarak tasarlandı. En ucuzu 79 bin liraya satılıyor. 1+1 dairelerin alanları 52 ile 66 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları 108 bin liradan başlıyor. Alanları 95 ile 110 metrekare olan 2+1 evlerin fiyatları 204 bin liradan, 156 metrekare 3+1 evlerin fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Projede ayrıca 181 metrekare büyüklükte 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Dublekslerin fiyatlarıysa 450 bin liradan başlangıç gösteriyor. By Group kendi bünyesinde vade uyguladığı gibi, müşteriler konut kredisi kullanma imkanına da sahip durumda.

 

ByConcept projesi Sultanbeyli’de inşa ediliyor. By Group’tan yapılan açıklamaya göre ByConcept, civardaki projelerden yüzde 30 daha düşük fiyatla satılıyor. İki ay önce inşaat başladı. A bloğun kaba inşaatı tamamlandı bile. Teslimler 2013 yılının Aralık ayında yapılacak. ByConcept 6 katlı üç bloktan oluşuyor. Yatay konsepte sahip olan projede toplam 326 konut bulunuyor. Projede ayrıca otel, alışveriş merkezi ve iş merkezi de yer alıyor.

ByConcept’te toplam ofis sayısı 150. Otelde ise 216 oda bulunuyor. Byotell’in 252 odası ve süitleri, zarif ve işlevsel ayrıntılarla dekore edilecek. Otel bünyesindeki restoranda Türk ve dünya mutfaklarından seçkin örnekler sunulacak. İş toplantısı, yemek ve düğün gibi her tür etkinlik için toplantı salonları ve banket alanları en ideal seçenekleri sunacak. Byoffice’te ise günümüz iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap verecek, yüksek teknolojik alt yapıya sahip ofis katları bulunuyor.

21 bin metrekarelik alana kurulan ByConcept projesinde kapalı otopark, 24 saat güvenlik gibi ayrıntılar da düşünülmüş. Sosyal donatı alanlarında da fitness, spa, sauna, fin hamamı, y ürüyüş yolları, su parkı, çocuk kulübü bulunuyor. Restoran ve kafelerin de yer aldığı projede vale park, concierge, alışveriş, kuru temizleme, teknik servis gibi rezidans hizmetleri de sunulacak.

By Concept projesinde bahçe veya gölet manzarası dairelerde birinci sınıf malzemeler kullanılacak. Üst düzey teknolojik alt yapıyla hayata geçirilecek olan proje deprem yönetmeliklerine uygun olarak geliştirildi. A sınıfı enerji kimlik belgesi ve akıllı ev teknolojisi sunacak olan ByConcept projesinde güneş enerjili sıcak su sistemi ve diğer enerji tasarruflu sistemler bulunacak.

0216 398 16 16

www.byconcepthome.com

Nagihan Arat


Geri Dön