29 / 04 / 2024

Bydoping, NEF City 82'de 11Sight ile müşterilerine anında ulaşacak!

Bydoping, NEF City 82'de 11Sight ile müşterilerine anında ulaşacak!

Bydoping, NEF City 82 projesi için 11Sight ile işbirliğinde bulundu. Türkiye'de bir ilk olarak düzenlenen ve arsa yatırımında markalı arsa dönemine başalyan NEF City 82 projesi, müşterilerine 11Sight ile anında bağlanıp bilgi aktaracak.



2015'te kurulan ve inşaat firmalarının satışlarını yükseltmek amacıyla kritik ve çözüm odaklı bir hizmet sağlayan Bydoping, NEF City 82 Projesi için görüntülü etkileşim platformu 11Sight’ı istedi.

2 milyon 500 bin metrekare alan üzerinde master planı onaylanan Nef City 82 projesi kapsamında arsa yatırımı yapmak isteyenler, Bydoping ve görüntülü etkileşim platformu 11Sight ile şubelere anında bağlanarak görüntülü olarak bilgi aldı.

Çözüm Odaklı aksiyon alıyoruz

Bydoping'in kurucusu ve CEO’su Bülent Öztürk, Nef City 82 Projesinde 11Sight ile çalışmalarda bulundukları nedeniyle çok mutlu olduklarından bahsederek, “Biz sistemimize üye olan tüm inşaat firmalarının satışlarını artırabilmek adına kritik ve çözüm odaklı aksiyonlar almaktayız. Çözüm ortağımız olan inşaat geliştiricilerinin marka değerini korumayı birincil görevimiz olarak görmekteyiz. Nef City 82 projesinde 11Sight ile iş birliği yapmak başarımızı daha arttıracak.” diye konuştu. 

11Sight Neler Sağlıyor?

11Sight görüntülü etkileşim platformu’nda indirme ve arkadaş ekleme yapılamıyor. Sistem üzerinde, arama başlamadan önce gerekli bilgiler alınabildiği gibi anonim aramalar da gerçekleşebiliyor. 11Sight’ın en sevilen yönleri arasında bütün cihazlar/bütün işletim sistemlerinde çalışması, İşletmeler için kontrol ve şeffaflık sağlaması; arama kaydetme, arama yönlendirme, performans analizi, CRM/Web Entegrasyonu özellikleri yer alıyor.

11Sight linki e–posta ile de gönderilebiliyor, kolayca ve herhangi bir eklenti gerektirmeden paylaşılabiliyor. Zengin tarayıcı işlevselliği olan 11Sight, arama geçmişi ve düğme görüntülenmeleri hakkında detaylı istatistikler çıkarıyor; eğitim, kalite, güvence ve izleme amaçları için çağrı kaydı yapabilme, buton kişiselleştirme ve arama değerlendirme özelliklerine de sahip.
 


Geri Dön