30 / 04 / 2024

Bydoping'den emlak danışmanlarına özel 'Müsterimi Ara' uygulaması!

Bydoping'den emlak danışmanlarına özel 'Müsterimi Ara' uygulaması!

Bydoping yeni geliştirdiği Müşterimi ara uygulaması ile Emlak danışmanlarının evlerinden çıkmadan digital yollarla sisteme müşteri yönlendirmesini sağlıyor...



Türkiye’nin en büyük inşaat firmalarının projelerinin digital platform üzerinden Emlakçılara portföy olarak sunan bydoping yeni geliştirdiği Müşterimi ara uygulaması ile Emlak danışmanlarının evlerinden çıkmadan digital yollarla sisteme müşteri yönlendirmesini ve satış olduğu taktirde komisyon kazanmasına imkan sunuyor.

Nef, İş-GYO Mesa, Ege Yapı, Dap Yapı gibi Türkiye’nin önde gelen 27 inşaat firmasıyla anlaşması olan bydopingcom , Covid-19 sürecinde evlerinden çıkamayan ve gelir kaybına uğrayan emlak danışmanlarına çok basit bir yolla kazanç elde etme imkanı sağlıyor. 

Müşterimi Ara Uygulaması Nasıl İşliyor?

Bydopingcom CEO’su ve Yönetici Ortağı Bülent Öztürk konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Uygulama Emlak danışmanlarına sadece 5 Adımda Kazanç sağlıyor" dedi.

İzlenecek Adımlar 

1-Emlak Danışmanları https://www.bydoping.com/tr/Musterimi-Ara linki üzerindeki formu doldurup müşterini yönlendiriyor.

2- Uzman çağrı ekibimiz müşteri adayı ile  iletişime geçerek ilgili proje hakkında randevu oluşturuyor.

3- Müşteriyle evinden çıkmadan görüntülü şubeler üzeriden görüşme yapıyoruz

4- Tüm görüşme süreçlerini emlak danışmanları kendilerine gönderilen sms'lerle takip ediyor.

5- Satış olursa yüzde 4'e varan komisyonunu Emlak Danışmanı hesabına gönderiyoruz.

Bydoping Müşterimi Ara uygulaması ile evlerinden çıkmadan kazanç elde edebilmesinin emlak danışmanları için büyük bir fırsat olduğuna dikkat çeken Bülent Öztürk, "Emlak danışmanları vakit ayırıp  her gün belli sayıda müşterilerini arayıp bydoping.com’daki projelerden bahseder ve yönlendirirse mutlaka sonuç alacaklardır.
Herşeye rağmen gayrimenkul piyasası hareketini devam ettiriyor ve açıkçası dönemin sağladığı çok ama çok önemli avantajları da gözardı etmemek lazım diye düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Emlak danışmanlarıyla 3 Yılda milyar TL’nin üzerinde satış gerçekleştirdiklerini ve 20 Milyon TL üzerinde Emlak danışmanlarına komisyon ödemesi yaptıklarını dile getiren Bülent Öztürk, "Bizim işimiz emlak danışmanlarının işini kolaylaştırmak. Bunu her yaptığımız işlemde emlak danışmanı hissediyor, özellikle böyle bir dönemde yine emlak danışmanları için neleri kolaylaştırabiliriz diye düşünerek müşterimi ara uygulamasını geliştirdik" şeklinde konuştu.

Çok hızlı bir şekilde bunun sonuçlarını da almaya başladıklarını belirten Bülent Öztürk, "Uygulamayı hayata geçirdiğimiz  ilk haftada aylık 526 TL taksitle  Nef’in arsa yatırımı olan nef city 82 ‘den 9 adet satış gerçekleştirdik  ve satışı yönlendiren Emlak danışmanlarına komisyon ödemelerine başladık" şeklinde konuştu.  

Bydopingcom hem internetten hemde mobil uygulama üzerinden emlak danışmanlarına hizmet sağlıyor.


Geri Dön