29 / 04 / 2024

GABORAS, emlak danışmanlarına global pazarlama imkanı sağlıyor!

GABORAS, emlak danışmanlarına global pazarlama imkanı sağlıyor!

GABORAS’ın alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını online mecraya taşıdığı ve sektörde ticari işlemleri sigortalayarak ve Takasbank entegrasyonlarıyla mali ve hukuki güvence sunan ilk kapsamlı gayrimenkul ticaret platformu, emlak danışmanlarının odağına girdi. 



Alım satımdan kredilendirme ve sigortalamaya kadar gayrimenkule ilişkin bütün süreçlerin dijital olarak tek bir noktadan sürdürüldüğü gayrimenkul ticaret platformu ‘www.gaboras.com.tr’, yetki belgeli emlak danışmanlarına ‘yerel ağ’a girerek ilk defa global pazarlama imkanı sunmasıyla ön plana çıkıyor. 

GABORAS’ın alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını online mecraya taşıdığı ve sektörde ticari işlemleri sigortalayarak ve Takasbank entegrasyonlarıyla mali ve hukuki güvence sunan ilk kapsamlı gayrimenkul ticaret platformu, emlak danışmanlarının odağına girdi. 

Gayrimenkul sektöründe alıcı, satıcı, kiralayan, kiraya veren, özel taleplerde dile getiren, aracı ve temsilci olarak bulunan bütün gerçek ve tüzel kişi veya kuruluşları buluşturarak hızlı, kolay ve güvenli bir dijital ticaret tecrübesi yaşatmayı hedefleyen platforma yoğun talep geliyor.

GABORAS, emlak danışmanlarına global pazarlama imkanı sağlıyor!

Yerel Ağ emlak danışmanlarına neler sağlıyor?

Yerel Ağ, GABORAS Gayrimenkul Ticaret Platformu’nda gerçekleştirilen emlak işlemlerinin yereldeki süreçlerinin sürdürebilmesi için kurduğu, taşınmaz ticareti yetki belgesi bulunan emlak danışmanlarından meydana gelen bir aracılık ve temsilcilik ağı. Profesyonel emlak danışmanları, platform içerisinde aracı şeklinde bulunuyor. Danışmanların GABORAS’ın ulusal pazarlama ağından faydalanabilmesi en önemli fırsatlardan biri oldu. Sisteme portföylerini ilave ederek süreci tek ekran üzerinde yönetme fırsatı elde eden emlak danışmanları, güncel değer tespiti yapabiliyor, bütün gayrimenkullere ilişkin tek tıkla sunum hizmeti alarak müşterilerine sunabiliyor, meslektaşlarıyla bağlantı gerçekleştirerek bölgesinde önerilen uzmanlar arasında olma şansını da yakalayabiliyor. 

GABORAS, emlak danışmanlarına global pazarlama imkanı sağlıyor!

Emlak danışmanları sisteme nasıl kaydoluyor? Hangi işlemleri yapabiliyor? 

GABORAS Güvenli Gayrimenkul Piyasası’nda mülk ekleme işlemi, Web-Tapu doğrulamasıyla yapılıyor ve mülk havuzu hazırlanarak gayrimenkul portföyleri sergilenir.  

Bu noktada uzmanlar aracılığıyla mülkün yerel şekilde ön incelemesi ve yasal olarak işleme uygunluğu gibi konularda doğrulaması gerçekleştirilir. Mülklerin piyasadaki mevcut yerel şartlarla yerinden analiz edilerek gerçek değeriyle işlem yapılmasına imkan verilir. 

Mevcut mülkün sergilenmesinin yapılmasının ardından yatırımcılara gösterimi yapılır. Gayrimenkule ilişkin teklif ve talepler alınır, süreç yönetilir ve mevcut taleplere göre eşleştirmesi yapılır.

Piyasa içerisinde aracı şeklinde belirtilerek yerel ağa katılan emlak danışmanları, platformda kısaca bilgilerini girerek kolayca sisteme giriş yapabilir. Bu şekilde, mülk ekleme, raporlama, mülkleri yönetme, talepleri giderme, yerelden doğrulama, yer gösterme, satış ve satış kapama işlemleri gibi yerel hizmet yönetimine ilişkin bütün işlemleri yürütme yetkisini alırlar. 

GABORAS, platform üzerinden bir mülk arzı ya da talebi alındığında, bu isteğe göre mülkü bulduktan sonra tarafları bir araya getirme ve satış kapama işlemlerine kadar eşlik etme yükümlülüklerini de üstlenir. Emlak danışmanları müşterileriyle yaptıkları yetki sözleşmesi dahilinde onlar adına ticari işlemleri yürütebilme yetkisine sahip oldukları gibi GABORAS tarafından yönlendirilen işlemleri de yürütebilirler. 

GABORAS, Güvenli Gayrimenkul Piyasası içerisinde gerçekleştirilen işlemleri web tapu doğrulama, süreç takibi, Takasbank’ın güvenli hesap entegrasyonuyla kazanç dağıtımı ve sigortalama avantajlarıyla hem sürdürülen işlemleri hem de yerel ağ üyelerini güvenceye alır.

GABORAS, emlak danışmanlarına global pazarlama imkanı sağlıyor!

Gayrimenkulü görerek almak GABORAS Güvenli Gayrimenkul Piyasası’nda mümkün mü?

GABORAS Gayrimenkul Ticaret Platformu’nda gayrimenkulü görerek almak isteyenlere özel hizmetler de bulunuyor. Platformda sürdürülen ticari işlem sonucunda verilen alım kararında, gayrimenkulü görerek almak isteyenler için ilgili gayrimenkulün temizlenip hazırlanması, yerel ilan afişlerinin asılması, gelen müşterilere mülkün tanıtılması, sözleşmeden sonra tapu dairesinde ve diğer ortamlarda verilmesi gereken mali ve hukuki hizmetler GABORAS Yerel Ağ aracılarınca sunuluyor. Sistem bu noktada büyük hacimli, nitelikli gayrimenkul ticaretinde uzman kurumların desteğini alma ve doğrudan ilgililer arasında sürdürülen işlemlerle doğru ve hızlı ticaret yapma imkanı sağlıyor. Varlık yönetiminde en yüksek verimin alınması için de uzmanlık sunan platformda böylece kullanıcılar, hızlı, kolay ve güvenli online gayrimenkul ticaretiyle tanışıyor.

Piyasa raporu ve mülk yönetimi analizleri kullanıcılara rehberlik ediyor

Platformda işlemler yapılırken kullanıcılara karar destek hizmetleri de sağlıyor. ‘Piyasa Raporu’yla kullanıcıların arz ya da talep ettikleri gayrimenkullere ilişkin olarak ‘konum bilgisi, değer analizleri, çevredeki emsaller, sosyo-ekonomik statü, demografik veriler, önemli lokasyonlar ve yapı istatistikleri’ bilgileri veriliyor. ‘Mülk yönetimi’ ile de ‘mülk sayıları, mülk değer değişimi, ortalama pazar süresi, 12 aylık dinamik takibi, konum bazlı görüntülemeler, en çok değerlenen ve en çok değer kayına uğrayan mülklere göre sıralama seçenekleri’ gibi birçok önemli bilgi sağlanıyor. Sistem içerisinde değer tespiti dışında hizmetler ücretsiz olarak verilirken, gayrimenkul sahipleri, bütün bu önemli hizmetlerden yararlanılması bakımından mülklerini sisteme girerek önemli bir avantaj elde ediyor.

GABORAS, gayrimenkul ticareti için ilk kapsamlı dijital platformu kurdu!


Geri Dön