21 / 05 / 2024

bydoping müşterimi ara

bydoping müşterimi ara

Bydoping yeni geliştirdiği Müşterimi ara uygulaması ile Emlak danışmanlarının evlerinden çıkmadan digital yollarla sisteme müşteri yönlendirmesini sağlıyor...

O bölgede yeni aktif fay hattı ortaya çıktı: Uzmanlardan 7'lik deprem uyarısı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden araştırmacılar tarafından bölgede yapılan incelemede, Şemdinli-Yüksekova'da aktif olan ve 7'lik deprem üretebilecek bir fay hattı tespit edildi. İşte ayrıntılar...

Apartmanda kullanılmayan kapıcı dairesi satılabilir mi?

Apartmanlarda yer alan kapıcı dairelerinin satışına dair yasal mevzuatvatandaşlar arasında merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, bazı apartmanlarda yer alan kapıcı çalıştırılmazken kapıcı dairelerinin satışına dair bir takım yollar araştırılmaktadır. 

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş rakam verdi! Gram altının geleceği seviye netleşti!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekor kırarken, haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları gerilerken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu araştırırken İslam Memiş'ten gram altın için net rakam geldi. İşte gram altının geleceği seviye...

TÜİK açıkladı: Geçmişte kiracı olanların yüzde 47,7'si hala bir ev sahibi olamadı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kuşaklararası dezavantaj aktarımını araştırdı ve geçmişte kiracı olanların yüzde 47,7'sinin hala bir ev sahibi olamadığı ortaya çıktı.

'Elimizdeki altınları satalım mı?' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Tarihi zirve için rakam verdi!

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altındaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırdı. Elinde altını olanlar ''altınlarımızı satalım mı?'' sorusunu araştırırken, İslam Memiş'ten yanıt geldi. 

300 bin liranın faiz getirisi rekor kırdı! 300 bin TL 3 ayda ne kadar getiri sağlıyor!

Vatandaşlar sürekli yatırım konusunda, mevduat mı? altın mı? döviz mİ? taşınmaz mı? nereye yatırım yapmalıyım diye araştırıyor. Enflasyon, geçim sıkıntısının yaşandığı son yıllarda elinde bir miktar parası olan vatandaşlar faiz getirisi olan mevduata yönlendiriyorlar.

İstanbul'da kentsel dönüşüme yoğun talep: Bakanlık kentsel dönüşüm bilgilendirme araçlarının sayısını artırıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli kentsel dönüşüm kampanyasında İstanbullu vatandaşların bilgilendirmesi için 39 araç daha eklendiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Borsa yatırımcıları dikkat! Halka arzlar bundan sonra para kazandırmayacak mı? 

Yeni yıla sayılı günler kala, yatırımcılar yatırım alternatiflerini araştırmaya devam ediyor. Son zamanlarda halka arzlarda eski hava bozulmaya başladı. Peki, halka arzlar bundan sonra para kazandırmayacak mı? 

Altında alım fırsatı geldi mi? Kritik seviyenin altını işaret etti

Temmuz ayında 1.730 TL seviyelerini gören gram altında düşüş sürüyor. . Peki altın fiyatları neden düşüyor? Alım için fırsat mı? Investaz Araştırma ve Strateji Birim Müdürü Mehmet Bilal Bircan merak edilen soruları cevaplandırdı...

Togg elektrikli otomobil satışlarını tetikledi!

Türkiye otomobil pazarında elektrikli otomobil satışlarının payı bu senenin ilk 8 ayında yüzde 4'e yaklaşırken, Togg T10X modeli de satışa başladığı 4 ay içinde tüm elektrikli araç pazarında en çok satan marka ve model kategorisinde adeta lider oldu.

Yatırımcıların kafasını karıştıran soru: Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?

Riski sevmeyen yatırımcılar son zamanlarda ''Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?'' sorusunu araştırıyor. 

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve akaryakıt alacaklara müjde! Araç sahipleri hemen baksın!

Art arda gelen akaryakıt zamlarının ardından araç sahiplerine akaryakıt konusunda müjde Garanti BBWA’dan geldi. Garanti BBWA, BP ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında akaryakıt alımlarında hediye bonus vereceğini açıkladı.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt geldi! İşte doların geleceği seviye!

Dolar/TL kuru 27 TL seviyesine yükseldi. Yatırımcılar ise bu seviye karşısında ''Dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunu araştırmaya başladı. Peki dolar ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

bydoping müşterimi ara Haberi

bydoping müşterimi ara

Türkiye’nin en büyük inşaat firmalarının projelerinin digital platform üzerinden Emlakçılara portföy olarak sunan bydoping yeni geliştirdiği Müşterimi ara uygulaması ile Emlak danışmanlarının evlerinden çıkmadan digital yollarla sisteme müşteri yönlendirmesini ve satış olduğu taktirde komisyon kazanmasına imkan sunuyor.

Nef, İş-GYO Mesa, Ege Yapı, Dap Yapı gibi Türkiye’nin önde gelen 27 inşaat firmasıyla anlaşması olan bydopingcom , Covid-19 sürecinde evlerinden çıkamayan ve gelir kaybına uğrayan emlak danışmanlarına çok basit bir yolla kazanç elde etme imkanı sağlıyor. 

Müşterimi Ara Uygulaması Nasıl İşliyor?

Bydopingcom CEO’su ve Yönetici Ortağı Bülent Öztürk konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Uygulama Emlak danışmanlarına sadece 5 Adımda Kazanç sağlıyor" dedi.

İzlenecek Adımlar 

1-Emlak Danışmanları https://www.bydoping.com/tr/Musterimi-Ara linki üzerindeki formu doldurup müşterini yönlendiriyor.

2- Uzman çağrı ekibimiz müşteri adayı ile  iletişime geçerek ilgili proje hakkında randevu oluşturuyor.

3- Müşteriyle evinden çıkmadan...