06 / 05 / 2024

BYZ Garage, Kayseri'de açılıyor!

 BYZ Garage, Kayseri'de açılıyor!

Bir alışveriş merkezinden beklenen her şeyi müşterilerine sunmayı amaçlayan BYZ GARAGE, açılış çalışmalarına devam ederken sektörünün en iyi markalarını da Kayseri’ye taşımaya devam ediyor




Hesaplı alışverişin gerçek adresi  BYZ GARAGE; MUYA,  ARÇELİK, CINEMA  END, AZİZ  BEBE,  HAYAL DÜNYASI  OYUNCAK,  BURSA  KEBAP  EVİ , KAHVE DÜKKANI VE KOMAGENE gibi ünlü markaların mağazalarını ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Alışveriş merkezi ile iş dünyasının ihtiyaçlarını birlikte çözümleyerek günümüzün tempolu yaşantısına cevap veren BYZ GARAGE, iş dünyasının ihtiyaç duyacağı toplantı ve kongre salonlarının yanı sıra, yüzme havuzu, SPA ve saunasıyla ziyaretçilerinin sosyal aktivitelerine renk katıyor. Ziyaretçilerine beklentilerinin üzerinde bir yaşam merkezi sunmayı amaçlayan BYZ GARAGE, 5 yıldızlı bir şehir otelini de içinde barındırıyor. 


BYZ GARAGE’ın;  kiralama, yönetim ve pazarlama danışmanlığını KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Danışmanlık Merkezi yapıyor. KDM Danışmanlık; konsept oluşturma, doğru mağaza karması, kiralama, yönetim ve pazarlama danışmanlığı hizmeti veriyor. Yurtiçi ve yurt dışı toplam 34 projeye hizmet veren KDM, güçlü ve profesyonel kadrosuyla alışveriş merkezleri ve perakende sektörüne yepyeni bir soluk getiriyor. KDM, farklılığını tüm projelere yansıtmış ve yansıtmaya da devam ediyor.



Geri Dön