01 / 05 / 2024

Cab Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!


Cab Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi Fatih’te    500 bin TL sermaye bedeli ile Canan Akhüsük Bozkurt tarafından kuruldu.



Cab Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi Fatih’te    500 bin TL sermaye bedeli ile Canan Akhüsük Bozkurt tarafından kuruldu.

Cab Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi konusu:
Gerek yurt içi gerekse yurt dışında mülkiyeti kamu kurum, vakıflar veya özel şahıslara ait olan tarih ve kültür yapılarının restorasyonunu yapmak ve yaptırmak. Gerek Yurt içi gerekse yurtdışında aslına uygun olarak restorasyonu tamamlanmış veya hiç bozulmamış tarih ve kültür yapılarının korunması amaç ile konservasyonunu yapmak veya yaptırmak. Hertürlü tablo sanat eseri tarihi öneme sahip eserlerin bakım onarım ve restorasyonunu yapmak veya yaptırmak. Her türlü mimarı faaliyette bulunmak. Hertürlü yapı inşaa etmek veya ettirmek. Kentsel dönüşüm kapsamında Kamu özel inşaatlarını yapmak veya yaptırmak. Kamu veya özel olmak üzere tüm inşaat, restorasyon işleri, mimarlık faaliyetleri yapmak veya yaptırmak. Türkiye Sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif atma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkartılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahüt etmek. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek. Konusu ile ilgili işleri yapmak için hertürlü hammadde mamül yarı mamül ürün alım, satım ithalat ve ihracatını yapmak. Kanun ile yasaklanmamış olan her türlü ürünün imalat, ithalat, ihracat, alım ve satımını yapmak. Yukarıdaki işlerden başka şirket için yararları ve gerekli görülebilecek başka işlere girişmek istenildiğinde şirket müdürünün teklifi ile ortaklar kurulunun onayına sunularak ve bu yolda sonuç aldıktan sonra dilediği işleri yapmak. Şirket konusu ile ilgili olarak mümessillik, acentelik, distrübitörlük, komisyonculuk yapabilir. Ardiye özel antrepo işletmeciliği ve taahüt işleri ile uğraşabilir. Kamu ve özel sektör e ait tüm ihaleleri katılabilir ve iştirak edebilir. Yurtiçinde ve yurt dışında kurulmuş ve kurulacak ortaklıklara girebilir. Ayrıca konusu ile ilgili patent hakkı, know how, ihtira beratları, lisans ve yardım gibi fikri , sinai hakların alımı, satımı bu konu ile ilgili tircareti ve servisi hizmetleri vermek.


Geri Dön