28 / 04 / 2024

Caddebostan Sunsetpark projesi!

Caddebostan Sunsetpark projesi!

Firma: Keten İnşaat

Proje: Sunsetpark Caddebostan

Akfen ve Kent Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Caddebostan Sunset Park projesinde daire fiyatları 615 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin satış süreci devam ediyor.



Caddebostan Sunsetpark projesi Bağdat Caddesi’nin sahil tarafındaki lokasyonda, 15 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje 1+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve çatı dubleksi gibi daire seçeneklerinden oluşuyor. 


Caddebostan Kültür Merkezi’nin hemen arkasında yer alan Sunsetpark Evleri 'nde 35 bağımsız bölümün yanı sıra 3 adet dükkan bulunuyor. Proje, 15 milyon lira yatırım bedeline sahip.


Daire büyüklükleri 70,5 metre ile 169 metrekare arasında değişiklik gösteren Caddebostan Sunsetpark projesi teslim tarihi Temmuz 2015 olarak belirlendi.


Sunset Park Evleri 'nin kentsel yenileme kapsamında olması sebebiyle projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. Projede yer alan alan dairelerde Adalar manzarası hakim.


Caddebostan Sunsetpark projesi Bağdat Cadddesi'ne 100 metre, sahil yolu ve Dalyan Parkı'na 700 metre, Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi 450 metre mesafede konumlanıyor. 


Sunsetpark Evleri satış ofisi!

Adres: Bağdat Caddesi Erenköy Cami Sokak No:1 D:9 Erenköy - Kadıköy (Galip Paşa Camii Yanı) İstanbul


Sunsetpark Caddebostan iletişim

Tel: 0216 301 2021

Web: http://www.sunsetparkcaddebostan.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön