01 / 05 / 2024

Caddepark Erenköy teslimleri Haziran 2015'te!

Caddepark Erenköy teslimleri Haziran 2015'te!

Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul Anadolu yakasının önemli semtlerinde yaptığı A plus butik projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi'ndeki yeni projesini tanıttı...



Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul Anadolu yakasının önemli semtlerinde yaptığı A plus butik projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi'ndeki yeni projesini tanıttı. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden birini sunan Caddepark Erenköy, 12 bin 500 metrekarelik bir inşaat alanına sahip. Proje, tek blokta zemin+14 kat ve 54 daire olarak tasarlandı. 


Caddepark Erenköy projesinde 4 adet dubleks daüe bulunuyor ve 11 'inci kattan soma tüm daireler deniz görüyor. 3+1 ve 5+2 şeklinde tasarlanan dairelerin brüt metrekaresi ise 147 ve 282. Şu an ön talep toplayan projede dairelerin merekare fiyatları, 6 bin dolar olarak belirlendi. Ocak ayında temeli atılan projenin, Haziran 2015 teslim edilmesi planlanıyor. Projenin tanıtım toplantısında konuşan Aydoğan İnşaat Başkanı İrfan Aydoğan, "1987 yılından beri İstanbul Anadolu yakasının çeşitli lokasyonlarmda, A plus butik projelere imza atıyoruz. Cadde bu kadar şantiye alanına dönmüşken, Caddepark Erenköy projemiz üe daha şimdiden aldığımız güvenlik önlemleri, çevreye rahatsızlık vermemiz ve inşaat kalitemizle dikkat topluyoruz" dedi. 



Tel: 0216 405 12 91

Web: www.aydoganinsaat.com


Takvim


Geri Dön