03 / 05 / 2024

Çağ Grup, Pasinler'e termal devre mülk konut yapacak!

 Çağ Grup, Pasinler'e termal devre mülk konut yapacak!

Çağ Grup, Erzurum'un Pasinler ilçesinde 250 oda ve bin yatak kapasiteli termal devre mülk konut yaptıracak



Hasankale Akasya Vadisi Termal Tesis Projesi'nin önümüzdeki hafta içerisinde törenle temeli atılacak. Projenin içerisinde Türk hamamı, spor merkezi, aquapark, eğlence merkezi, alışveriş merkezi, mini marketler olacak. Çağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, söz konusu projenin 25 milyon lira olacağını söyledi.


Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ile devre mülk konutlarını yaptıracak Sunguroğlu ile protokol imzalandı. Yaptıracağı tesisler hakkında bilgi veren Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, ''Erzurum'a vefa borcumuzu ödemek için geldik. Batıda bazı arkadaşlar 'sen doğunun da doğusuna gitmişsin' dediler, ama ben Pasinler'i seçtim. Bizim kökenimiz Erzurum'dur. Buraya harcayacağımız yaklaşık 25 milyon lira batarsa da Erzurum'a helal olsun. Batmazsa da vefa borcumuzu ödemiş olacağız. Bu tesislerde Hasankaleli gençler çalışacak. İbrahim Hakkı Hazretlerinin ifadesiyle 'Huzuru cihan bulmaya Hasankale'ye geldim." dedi.


Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise Hasankale'ye Çağ Grubu ile çağ atlatmak istediklerini söyledi. Projenin uygulamaya konulması ile ilçede ciddi bir canlılık oluşacağına inanan Sertoğlu, "Erzurum Pasinler'deki devre mülklerin hizmete girmesiyle bölgede merkez olma yolunda önemli bir mesafe almış olacaktır." diye konuştu.


İmza protokol törenine Vali Yardımcısı Mehmet Gök, Kaymakam Cihangir Güler ile siyasetçiler ve bürokratlar katıldı.

Zaman


Geri Dön