27 / 04 / 2024

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Aydın tarafından kuruldu.



Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Aydın tarafından kuruldu.

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
METAL Her türlü metal ve metal ürünlerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü metale konu madde malzeme alet edavat mamül yarı mamülün ve makinenin alım satım imalat ithalat ihracatını yapmak. Her türlü metale konu bakır, demir, sarı, çinko, kalay, alüminyum ve diğer metal ürünlerinin ve yan ürünlerinin ve bunların imalatında kullanılan madde malzeme mamül yarı mamüllerin alet ve edavatların ve makinelerinin alım satım imalat ithalat ihracatını yapmak. Her türlü metale konu kağıt ve kağıt ürünlerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü metale konu olan kağıda ait madde malzeme alet edavat mamül yarı mamülün ve makinenin alım satım imalat ithalat ihracatını yapmak. Her türlü metale konu olan kağıda ait olan kağıt, oluklu mukavva, hamur kağıt, kuşe kağıt, ve düğer kağıt ürünlerinin ve yan ürünlerinin ve bunların imalatında kullanılan madde malzeme mamül yarı mamüllerin alet ve edavatların ve makinelerinin alım satım imalat ithalat ihracatını yapmak. Her türlü metale konu plastik ve plastik ürünlerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü metale konu olan plastiğe ait madde malzeme alet edavat mamül yarı mamülün ve makinenin alım satım imalat ithalat ihracatını yapmak. Her türlü metale konu olan plastiğe ait pvc, hammadde, boru ve diğer plastik ürünlerinin ve yan ürünlerinin ve bunların imalatında kullanılan madde malzeme mamül yarı mamüllerin alet ve edavatların ve makinelerinin alım satım imalat ithalat ihracatını yapmak. İNŞAAT Her türlü inşaat işleri yapmak. Demir, çimento, tuğla, mıcır, kum, kireç, etermit, kiremit, parke, fayans, kalebodur, çivi, kereste, marley, boya, fırça ve diğer her türlü inşaat ve inşaat ürünlerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü inşaata konu madde malzeme alet edavat mamül yarı mamülün ve makinenin alım satım imalat ithalat ihracatını yapmak. Yol yapımı kanalizasyon kanal alt yapım hafriyat kanal kazı doğalgaz kazı işleri çevre düzenlemesi yapmak yaptırmak her türlü inşaat yapmak. Kat karşılığı inşaat otopark iş hanları iş merkezleri yapmak yaptırmak. ASFALT Asfalt, zemin, beton ve yapı malzemeleri laboratuarı kurmak, beton kalitesini belirlemek amacıyla taze ve sertleşmiş betondan deneyler yapmak. Asfalt kırım ve döküm işlerini yapmak. Yol yüzeylerinin asfaltlanması ve onarımı, kaldırım, kasis, bisiklet yolu vb.lerin inşaatı, yolların vb. yüzeylerin boyayla işaretlenmesi, yol bariyeri, trafik işaret ve levhaları vb.nin kurulumu gibi yol, tünel vb. yerlerdeki yüzey işleri yapmak
 


Geri Dön