29 / 04 / 2024

Çağdaş Holding yurtdışına açılıyor!

Çağdaş Holding yurtdışına açılıyor!

Çağdaş Holding Swissotel markası ile turizme girdi. Otelin yanına 72 adet villa yapan şirket, yüzde 60'ını sattı. Çağdaş Holding'in hedefinde yurtdışı var.



Bodrum'da 600 milyon eurodan fazla yatırım yapan ve 30 proje geliştiren Çağdaş Holding rotasını turizme çevirdi. Swissotel markası ile yola çıkan şirket, ilk otelini Bodrum Turgutreis'te açtı. Otel kapsamında 72 adet konut yaptıklarını da söyleyen Çağdaş Holding CEO'su Çağdaş Çağlar, konutların yüzde 60'ının satıldığını, toplam yatırım bedelinin de 75 milyon euroya ulaştığını söyledi. Turizm yatırımlarına devam etme kararı aldıklarını anlatan Çağlar, "Bodrum merkezdeki ikinci otelimiz olan Swissotel'in inşaatı sürüyor. Önümüzdeki yaz sezonunda açılacak. Bu otelin yanında da 35 villa olacak. Projede 100 milyon euro yatırım yaptık" diye konuştu. Bodrum Kumbahçe'de Şalvarağa Evleri projeleri olduğunu belirten Çağdaş Çağlar, 19 villayı tamamladıklarını beşi için de çalışmaların sürdüğünü söyledi. 


AVRUPA'YA BAKIYORUZ 

Turizm yatırımlarının Bodrum'la sınırla kalmayacağın belirten Çağlar, yurtdışına da açılmak istediklerini söyledi. Özellikle Amerika'ya odaklandıklarını belirten Çağlar, "İngiltere, İsviçre ve İtalya'da da araştırmalara başladık. En kısa zaman da start vereceğiz" dedi. Bodrum'un yanı sıra İstanbul'da da butik bir konut projesi planladıklarının altını çizen Çağlar, şehrin merkezi ilçelerinde kentsel dönüşüme gireceklerini söyledi. 


AÇILIŞ ŞOVA DÖNDÜ 

SwIsotel Bodrum Beach'in 13 Haziran gecesi gerçekleşen açılışına sanat, spor ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı. Açılış gecesinde Adnan Polat, Ali Şen, Sadri Şener, Yaşar Aşçıoğlu ve otelin mimarı Gökhan Avcıoğlu gibi isimler yer aldı. Çağdaş Holding'in kurucusu Yüksel Çağlar ve eşi Canan Çağlar, oğulları Çağdaş Çağlar ve eşi Irmak Çağlar ile Dağlarca Çağlar geceye ev sahipliği yaptı. Öte yandan Ersun Yanal, Aykut Kocaman gibi spor dünyasının tanınan isimleri ile iş sanat dünyasında da isimler Swissotel'in hizmet sunacağı evlerden alım yaptı



Sabah 


Geri Dön