01 / 05 / 2024

Çağlayan'daki dev otopark satılıyor!

Çağlayan'daki dev otopark satılıyor!

Dünyagöz Hastanesi'nin sahibi olan Eray Kapıcıoğlu'nun 30 yıllık işletmesini kazandığı 5 katlı Park Çağlayan'ın işletme hakkı satılıyor.



İstanbul’un göbeğinde, Çağlayan Adliyesi'nin yanında yer alan çok katlı otoparkın işletme hakkı satılığa çıkarıldı. Sözcü gazetesinden Barış Özkan'ın haberine göre, toplam 50 bin metrekare olan 5 katlı otoparkta ofis ve toplantı odaları da yer alıyor. Otoparkın günlük araç giriş çıkış kapasitesi de 3 bin.

İŞLETME HAKKI DÜNYAGÖZ HASTANESİ SAHİBİNİN

2011'de Dünya Göz Hastanesi’nin sahibi Eray Kapıcıoğlu intifa hakkı karşılığı zemin altı otopark yapımı ve 30 yıl işletme hakkı ihalesini İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden almıştı.

Kapıcıoğlu İnşaat, otoparkı inşa etti ve yıllığı 1 milyon 250 bin TL+KDV’den 30 yıllığına işletme hakkını aldı.

Park Çağlayan projesi, Merkezi Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Merkezi Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş. de bir Dünyagöz Grubu iştiraki.

Çağlayan daki dev otopark satılıyor!

FİYATLAR 20 İLE 60 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR

Otoparkın fiyat listesine göre 0-1 saat arası otopark ücreti 20 Türk Lirası iken 1-2 saat arası otopark ücreti 25 Türk Lirası.

2-4 arası otopark ücreti için 30 Türk Lirası istenen otoparkta, 4-6 saat arası otopark ücreti ise 40 Türk Lirası.

Aracınızı 6-12 saat arasında bırakırsanız 50 Türk Lirası, 12-24 saat arasında bırakırsanız ise 60 Türk Lirası ödemeniz gerekiyor.


Geri Dön