06 / 05 / 2024

Çağrı Katre Türkay, Ali Ağaoğlu ile tanındı

Çağrı Katre Türkay, Ali Ağaoğlu ile tanındı

Çağrı Katre Türkay, ünlü olmak için bazı erkek dergilerine erotik pozlar vermesine rağmen amacına ulaşamadı. Basın onu Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi olarak tanıdı



Arzu ve Ömer Sabancı'nın büyük oğlu Hacı, yüksek öğrenimini Amerika'da sürdürüyor. Geçen eylül ayında New York'taydım. Orada yaşayan arkadaşım Emre Ertürk, beni bir partiye götürdü. Hacı Sabancı, dergilere verdiği erotik pozlarla ünlenen eski manken Ebru Şancı'yla birlikte partideydi. Hacı ve Ebru'nun samimiyeti dudak uçuklatan cinstendi. Öğrendim ki Hacı, hafta sonları New York'a gidip, Ebru'yla gezip eğleniyormuş. Hacı'yı geçen hafta Nu Pera'da gördüm. Hasan Gocay'ın oğlu Mert ve tanımadığım birkaç arkadaşıyla eğleniyordu. Hacı, kendinden yaşça büyük bir hanımla el ele, dudak dudağaydı. Belli ki Hacı, sosyetede fırtına gibi esecek!

Çünkü, önceki gece de Minik Kalplerle Elele'nin (MİKA - DER) balosuna, erkek dergilerine erotik pozlar veren Çağrı Katre Türkay'la geldi. Çağrı, geçen kış Ali Ağaoğlu ile birlikteydi. Ağaoğlu'ndan ayrıldıktan sonra, Baran Süzer'le kısa süren bir aşk yaşadı. Anlaşılan, Çağrı sosyeteye girmeye kararlı.
Yılma, devam et Çağrı. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz! Bugüne kadar sosyeteye kimler girdi kimler? Sen niye girmeyesin ki?
Bekir Saçar/Milliyet Cadde


Geri Dön