10 / 10 / 2024

Cahit Bey Evleri'nde 210 bin TL'ye 3+ 1!

Cahit Bey Evleri'nde 210 bin TL'ye 3+ 1!

Cahit Bey Evleri, İzmir'in gizli cenneti Tire'nin en özel projeleri arasında yer alıyor. 3+ 1 lüks dairelerden oluşan projede, fiyatlar 210 bin TL. olarak belirlendi...




İzmir'in en güzel ilçelerinden ;     biri olan Tire, tüm Küçük Menderes havzasına hakim bir şirin ve yeşilliği ile bilinen Tire, 'Yeşil Tire' diye anılıyor. Tarihi kalıntıları ile birlikte Bozdağ, Selçuk ve Kuşadası'na yakınlığı ve bozulmamış doğası ile Tire, yerli ve yabancı turistlerin gizli cennetleri arasında yer alıyor.

Evliya çelebi'nin 'şžehr-i Muazzam' adını taktığı Tire, birçok mesire yerine ev sahipliği yapıyor. İlçede yer alan Ege Üniversitesi'ne bağlı meslek yüksek okulu da, konut piyasasını hareketlendiren etmenlerin başında geliyor. Tire Organize Sanayi Bölgesi'nin faaliyete geçmesi ise turizm ve eğitim potansiyelinin ardından ilçeye canlılık katan faktörler arasında yer alıyor.

Tire'ye özei proje

Cahit Bey Evleri projesi, birçok markayı ve bankaları barındıran Tire'nin en merkezi caddesi istasyon Caddesi'nde yer alıyor. Tire Turyap Temsilciliği'nin özel projeler adı altında çalıştığı Cahit Bey Evleri; 2 Blok, 15 konut ve 3 dükkandan oluşuyor. Ortak kullanım alanlarında özel tasarım ile yapılmış taş döşemeler, asansör, 50 araçlık kapalı otopark ve yine binalara ait spor salonu Cahit Bey Evleri'nin teknik özellikleri arasında yer alıyor. 165 metrekare, 3 + 1 lüks dairelerden oluşan Cahit Bey Evleri 210 bin TL/den satışa sunuluyor. Görüntülü diafon sistemi, giyinme odası, çift banyo, ankastre mutfak, Cahit Bey Evleri'ni tercih edecek sakinlerin güven, kalite ve huzurla yaşaması için tasarlandı.
Emlak Pazarı


Geri Dön