28 / 04 / 2024

Çamlıca Evinpark Residence ödeme planı!

Çamlıca Evinpark Residence ödeme planı!

Firma: Sefa İnşaat

Proje: Evinpark Rezidans Çamlıca

Banka kredisi kullanarak daire sahibi olmanın mümkün olduğu Çamlıca Evinpark Residence ödeme planı hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz…





İçerisinde 88 adet dairenin yer aldığı Evinpark Residence projesi İstanbul’un Anadolu Yakasında Çamlıca’da hayata geçiriliyor. 


15 katlı iki bloktan oluşan Çamlıca Evinpark Residence  Sefa İnşaat  tarafından yükseliyor. Satış süreci devam eden Çamlıca Evinpark Residence ödeme planı hakkında detaylı bilgi için haberimiz inceleyebilirsiniz. 


3+1 dairelerden meydana gelen Çamlıca Evinpark Residence projesinde yer alan dairelerin brüt alanı 137 metrekare, net alanı ise 107 metrekare olacak şekilde inşa edildi.  Çamlıca Evinpark Residence ödeme planı ‘na göre projenin daire fiyatları şöyle sıralanıyor: 


Çamlıca Evinpark Residence daire fiyatları: 


Çamlıca Evinpark Residence projesindeki dairelerin fiyatları 450 bin lira ile 550 bin lira arasına değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.  Çamlıca Evinpark Residence ödeme planı şu şekilde: 


Çamlıca Evinpark Residence ödeme planı: 


Çamlıca Evinpark Residence ödeme planı ‘na  göre banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün. Projede tutarın 4’te 1’i peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar kredi kapsamında vadelendirilebiliyor.  Projenin KDV oranı ise yüzde 1 olarak belirlendi. 


Çamlıca Evinpark Residence ne zaman teslim? 


Çamlıca Evinpark Residence projesi 2014 yılında sahiplerine teslim edilecek.

24 saat güvenlik imkanının bulunduğu Çamlıca Evinpark Residence ‘ta fitness salonu, çocuk oyun parkı, açık kapalı otopark gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Telefon: 0216 455 22 25

Web adresi: http://www.evinpark.com/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön