29 / 04 / 2024

Çamlıca Evinpark Residence vaziyet planı!

Çamlıca Evinpark Residence vaziyet planı!

Firma: Sefa İnşaat

Proje: Evinpark Rezidans Çamlıca

Daire fiyatlarının 450 bin liradan başladığı Çamlıca Evinpark Residence vaziyet planı ‘nı haberimizde inceleyebilirsiniz…




İstanbul’un Anadolu Yakasında yer alan Evinpark Residence projesi  Sefa İnşaat  girişimi ile  Çamlıca’da yükseliyor.  15 katlı iki bloktan meydana gelecek şekilde tasarlanan Çamlıca Evinpark Residence vaziyet planı projeyi bütün olarak incelemek isteyenler için yayınlanıyor


Tüm dairelerin 3+1 olarak tasarlandığı Çamlıca Evinpark Residence ‘taki dairelerin alanları brüt 137 metrekare, net 107 metrekare olacak şekilde tasarlandı. Projede toplamda 88 adet daire mevcut durumda. 


Çamlıca Evinpark Residence fiyatları: 


Çamlıca Evinpark Residence projesinin dairelerinde fiyatlar 450 bin lira ile 550 bin lira arasında alıcısını bekliyor. 


Teslimlerin 2014’te yapılacağı Çamlıca Evinpark Residence ödeme planına göre tutarın yüzde 25’i peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. Çamlıca Evinpark Residence ‘ta belirlenen KDV oranı ise yüzde 1.


Çocuk oyun parkı, açık kapalı otopark, güvenlik ve spor salonlarının yer aldığı Çamlıca Evinpark Residence vaziyet planı ile ilgili görseller şöyle: 



Çamlıca Evinpark Residence vaziyet planı: 


Çamlıca Evinpark Residence vaziyet planı!


Çamlıca Evinpark Residence vaziyet planı hakkında daha detaylı inceleme yapmak için http://www.evinpark.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Telefon: 0216 455 22 25

Web adresi: http://www.evinpark.com/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön