01 / 05 / 2024

Can İnşaat 96 daireyi hak sahiplerine teslim etti!

Can İnşaat 96 daireyi hak sahiplerine teslim etti!

Konya'ya kazandırdığı yüzlerce konuta her geçen gün yenilerini ekleyen Can İnşaat, hafta sonu gerçekleştirdiği programda 96 daireyi hak sahiplerine teslim etti. Teslimler bir törenle yapıldı.



Osman Çan'ın onursal başkanı olduğu Can İnşaat, Şefikcan Caddesi Can Riva Sitesi'nde gerçekleştirdiği törende, iki bloktan oluşan 96 daireyi hak sahiplerine teslim etti. 26 yıldır müteahhitlik yapan can ailesinden Osman Çan'ın da hazır bulunduğu anahtar teslim töreninde duygusal anlar yaşandı. Açılış konuşmasını yapan Can inşaat Genel Müdürü Remzi Can "İnşaat alanında Şehrimizde yapılan yapılarla özellikle büyüyen ve gelişen inşaat sektörü hızla ilerlemekte. 


Bizler de engin tecrübemizle ve üstün hizmet anlayışımızla farklı projelere imza atmaya çalışacağız" dedi. Daha sonra söz alan Can İnşaat onursal Başkanı Osman Çan'da, farkındalık oluşturan projelerle can ailesinin büyüdüğünün altını çizdi.Site kapsamında konutların kazandırılmasının önemine dikkat çeken Osman Can konuşmasına şöyle devam etti; "Mutlu ve refah ortamı içeren yaşam alanları ile daha farklı projelere imza atmayı planlıyoruz" dedi Can ailesi, anahtar teslim töreninden sonra gerçekleştirilen kokteyl ile ev sahiplerini bir araya getirerek, tanışmalarını sağladı. Tören, kokteylin ardından sona erdi. 



Anadolu Manşet 


Geri Dön