15 / 05 / 2024

Çanakkale Gökçeada Stadı 1.8 milyon TL'ye mal oldu!

Çanakkale Gökçeada Stadı 1.8 milyon TL'ye mal oldu!

Spor Hizmetleri Şube Müdürü Sedat Bektaş, Çanakkale genelinde yapımı devam eden, tamamlanan ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 



Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Çanakkale'de yapımı devam eden ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında komuoyunu bilgilendirme amaçlı toplantı düzenledi.

Çanakkale Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre, düzenlenen toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’in yanı sıra Spor Hizmetleri Şube Müdürü Sedat Bektaş, Muhasebeden Sorumlu Şube Müdürü Hayri Şahin, İdari Mali İşlerŞube Müdürü Cüneyt Aksu, Gençlik Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Cihat Gündüz ve Okul Sporlarından Sorumlu Şube Müdürü İsmail Hakkı Şenel katıldı.

Hastanebayırı Halı Saha’sında yenileme çalışmaların tamamlandığını söyleyen Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp; “Hastanebayırı Semt sayhasının zemini çok iyi değildi, maç yapmaya elverişli değildi. İlk etapta o kısımda çalışma yaparak bu sıkıntıyı giderdik. Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile birlikte sahanın açılışını gerçekleştireceğiz. Biga’daki Gençlik Merkezi’nin inşaatı hala devam etmektedir. Yakın zamanda teslimini yapacaklar. Türkiye’nin en güzide projelerinden bir tanesi Güzelyalı’ya yapılıyor. Güzelyalı’da Gençlik ve Sporcu Konuk Evimiz var. Bu proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yakından takip edilen çok büyük bir proje. Bu projenin 450 günlük yapım süresi vardı. Bakanımızın katılımıyla temeli atılan proje, 2019’un az aylarında tamamlanmış olacak. Gelibolu’daki Mehmetçik Stadımızdaki çalışmalar, hızlı bir şekilde devam etmektedir. Bayramiç Atatürk Stadyumu’ndaki çalışmalar devam ediyor. Stadın aydınlatma ve 500 kişilik tribün çalışmaları da hızlı bir şekilde ilerliyor” ifadelerini kullandı. 

Çanakkale’nin ilçelerinde yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Alp, “Lapseki Stadyumunda da aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda tamamlanmış projelerimiz var. Ezine stadının sentetik zemini, bin kişilik tribün ve soyunma odalarının ışıklandırmalarının yapılması tamamlandı. Bu proje de 1 milyon 684 liraya mal oldu. Gökçeada da sentetik zemin ve 500 kişilik tribün ve aydınlatma çalışmalarımız tamamlandı. Orada da yine dörtlü soyunma odalarımız bitti ve faaliyete girdi. Buradaki çalışmalar da 1 milyon 800 bin liraya mal oldu” şeklinde konuştu. 


Geri Dön