01 / 05 / 2024

Çanakkale Konut Günleri 13 Mayıs'ta başlayacak!

Çanakkale Konut Günleri 13 Mayıs'ta başlayacak!

Çanakkale Müteahhitler Birliği tarafından 13-19 Mayıs tarihlerinde organize edilecek olan Çanakkale Konut Günleri kapsamında Çanakkale'nin bir aylık konut satışının yüzde 80'i satılacak.



Konuyla ilgili açıklama yapan Müteahhitler Birliği Meclis Başkanı ve Yıldız İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yıldız, hedeflerinin bir haftada 600 konut satmak olduğunu açıkladı. Kentte heyecan yaratan Konut Günlerini düzenleyen Çanakkale Müteahhitler Birliği, organizasyonun yaratacağı etkileri açıklamaya devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Müteahhitler Birliği Meclis Başkanı ve Yıldız İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yıldız, şehre önemli aktiviteler kazandırılacağını belirterek; "Konut yaparken bir şehrin siluetini, yüzünü ortaya çıkarmış olursunuz. Bu kentin yüzünü ortaya çıkarmaya çalışan hem sosyolojik yapı içinde lıenı de ekonomide yönlendiren bir grubuz inşaat sektörü olarak. Çanakkale Müteaahitler Birliği, ilkleri yapan halkla kucaklaşan, beyaz eşyada olduğu gibi konutta da garantiyi gündeme getiren bir inşaatçılar topluluğu. Sektör son dönemde ekonomiyi sırtlanan bir lokomotif oldu. Çanakkale Konut Günleri de bu kapsamda şehrin en işlek noktasına kurularak hem ekonomide ne kadar etkin olunduğunu hem de halka sunulan imkanları göstermiş olacak. Vatandaş burada çok farklı bir sunumla karşılaşacak. Sadece konut görmek değil mesele» Müzikal dinçtiler ve konserlerle şehre çok güzel aktiviteler de kazandın İmiş olacak. Hepimizin keyifle izleyeceği, katılacağı bir etkinlik olacak bu Konut Günleri. Müteahhitler Birliği Başkanımız Hakan Vural da yoğun bir katkı sunuyor ve üzerine düşüyor bu işin'' dedi. 




SATIŞ REKORU KIRILACAK 

Konut Günleri nin satış oranlarıyla dikkat çekeceğini ifade eden Yıldız, Çanakkale'de bir ayda gerçekleşen konut satışının yüzde So'inin Konut Günleri kapsamında bir haftada gerçekleşeceğini belirterek; "Çanakkale'de bir ayda 743 konut satışı gerçekleşiyor. Biz de iyi bir anlatımla bu rakama sadece bir haftada ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Bu noktada hedefimiz, bir haftada 600 konut satışını gerçekleştirmek olacak. Buna yönelik özel indirim ve kampanyalar da neredeyse hazır. 600 sayısına rahatlıkla ulaşabiliriz" ifadelerini kullandı. 



Çanakkale Haber


Geri Dön