27 / 04 / 2024

Çanakkale'nin o ilçesine büyük talep! Ev fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi!

Çanakkale'nin o ilçesine büyük talep! Ev fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi!

Son yılların gözde ilçesi olan Bayramiç göç etmek isteyenlerin listesinin en başında yer alıyor. Doğası ve sosyal yapısı nedeniyle büyük talep gören bu ilçede konut fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi.



Son zamanalrın en gözde ilçelerinden biri olan Bayramiç göç etmek isteyenlerin listesinin en başında geliyor. Doğası ve sosyal yapısı nedeniyle entelektüel birikime sahip pek çok  insan eski bir Rum köyü olan Bayramiç ilçe merkezini veya popüler köylerini tercih etmeye başladı.

KÖYLER BİLE BÜYÜK TALEP GÖRÜYOR!

İlçenin yanı sıra köyleri de büyük talep görüyor. Özellikle bazı köylerde dışarıdan gelenler çoğunlukta geliyor. 

Çanakkale nin o ilçesine büyük talep! Ev fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi!

KONUT FİYATLARI 7.5 MİLYON LİRAYA KADAR YÜKSELDİ!

Bayramiç merkezde ev ve arsa fiyatları son yıllarda yüksek talepten dolayı milyonlarla konuşulur oldu. Konut fiyatları konumuna göre fiyatlandırılırken, bir milyon liradan başlayan fiyatlar 7.5 milyon liraya kadar yükseliyor. Özellikle bazı köylerde fiyatlar ilçe merkezinden çok daha pahalı olduğu belirtildi.

ARSA FİYATLARI 350 BİN LİRADAN BAŞLIYOR!

İlçe merkezinde arsa fiyatları sa 350 bin liradan başlıyor, yerine göre milyonu geçen arsalar büyük talep görürken,  ilçenin merkez noktasında arsa olmadığı için eski ev satın alıp konut yapanların sayısı artmaya başladı.  

Çanakkale nin o ilçesine büyük talep! Ev fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi!

NEF İNŞAAT BAYRAMİÇ'TE!

Bayramiç’in en popüler köylerinden biri olan, bozulmamış taş yapısıyla Yanıklar Köyü'nde fiyatların çok daha yüksek olduğu belirtildi. Bu köye Nef İnşaatın da girmesiyle fiyatların daha da yükseldiği ortaya çıktı. 

Çanakkalemcom'da yer alan habere göre; buradaki evlerin milyonlardan başlarken, köy içindeki 3 dönümlük arsalar 6 milyon liraya kadar çıkıyor. Köylerde Gök Taş denilen özel bir taş ile yapılmış evler dikkat çekerken, küçük köyde neredeyse köylünün elinde arazi ve arsa kalmamış durumda.

Öte yandan Çırpılar, Karaköy, Osmaniye, Dağoba, Toluklar, Sarıot, Tülüler, Kaykılar gibi köyleri tercih eden dışarıdan gelenler, genellikle özünü kaybetmemiş, doğası bozulmamış köyleri tercih ediyor. Yakın gelecekte Bayramiç’in çok daha popüler ve pahalı bir yer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat: 15 arsa satacak!

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Ne dolar ne de altın... Arsa ve tarla yatırımı yapanlar köşeyi dönecek! Paranız dörde katlanacak!

Geri Dön