28 / 04 / 2024

Çanakkale'ye damga vuran yatırımlarda son durum!

Çanakkale'ye damga vuran yatırımlarda son durum!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı bölgedeki yatırımları değerlendirdi. 



AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Çanakkale’de yapılan önemli yatırımların ele alındı.

Milliyet'te yer alan habere göre, ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan ve inşaatı hızla devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü görüşüldü. 2017'de kurulan ve altyapı çalışmaları hızla süren Ezine Gıda İhtisas OSB'deki çalışmalar değerlendirildi. Ezine Gıda İhtisas OSB'nin bölgeye yapacağı katkılar konuşuldu. 

Ziyarette, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve İl Özel İdaresi tarafından 34 milyon 200 bin TL yatırımla hayata geçirilen Çanakkale Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi'nin çalışmaları hakkında konuşuldu. Güzel Yalı-Karanlık Liman Troya bağlantı yoluyla Çanakkale’de hayata geçirilen ve ilçelerde devam eden alt ve üst yapı çalışmaları değerlendirildi.


Geri Dön