28 / 04 / 2024

Canan Residence'ta Grohe banyo aksesuarları kullanıldı!

Canan Residence'ta Grohe banyo aksesuarları kullanıldı!

Ataşehir’in en fazla konut inşa edilen bölgesi Şerifali’de konumlanan Canan Residence’ta GROHE lavabo, banyo bataryaları ve akseuarları ile yer aldı



Kalitesi ve ürün çeşitliliği ile dünyada olduğu gibi Türkiye’de de pekçok projenin tercihi olan GROHE, Şerifali bölgesinin en önemli projelerinden biri olan Canan Residence’ın ıslak mekanlarında lavabo, banyo bataryaları ve akseuarları ile yer aldı.

Kaliteli bir yerleşim, bina ve yaşam standardı sunmayı amaçlayan projenin ürün seçiminde de benzer bir yaklaşım izlendi. Üst sınıf malzemelerin kullanıldığı proje genelinde projenin modern çizgisine uygun, ancak modası geçmeyecek ürünler tercih edildi. Bu doğrultuda projenin ıslak mekanlarında GROHE’nin Lineare, Movario ve Rainshower serileri kullanıldı. Allure ve Essentials aksesuar serileri ile banyo alanlarında modern bir bütünlük yaratıldı.

Canan Residence projesinde, ortak kullanıma açık sosyal mekanlarda da GROHE ürünleri tercih edildi. SPA mekanında, konsepte uygun olarak, site sakinlerinin günün yorgunluğunu atmalarına imkan verecek rahatlatıcı yağmur akışına sahip Rainshower duş sistemleri kullanıldı.


Geri Dön