30 / 04 / 2024

Çankaya Belediyesi, çocuk merkezi bakım çalışmaları tamamlandı!

 Çankaya Belediyesi, çocuk merkezi bakım çalışmaları tamamlandı!

Ankara Çankaya yeni döneme hazır. Çankaya Belediyesi'nin çocuk merkezi ve gündüz bakımevleri, yaz döneminde bakım onarım, yenileme, boya-badana gibi çalışmalarını tamamlayarak yeni eğitim dönemine hazırlandı...



Çankaya yeni döneme hazır Çankaya Belediyesi'nin çocuk merkezi ve gündüz bakımevleri, yaz döneminde bakım onarım, yenileme, boya-badana gibi çalışmalarını tamamlayarak yeni eğitim dönemine hazırlandı.
Yaz aylarında faaliyetine kısa bir ara veren çocuk merkezi ve gündüz bakımevleri, bugünden itibaren başlayacağı yeni döneminde de Çankayalıların hizmetinde olmaya devam edecek. Ekonomik ve kaliteli hizmetinden dolayı ebeveynlerce tercih edilen ve bu yıl da yoğun ilgi gören gündüz bakımevleri, yeni dönemde de çocukların fiziksel ve ruhsal gelişiminden sosyal ve kültürel gelişimine kadar pek çok alanda eğitim verecek.
800 ÇOCUĞA HİZMET VERİYOR
Kadınların çalışma hayatına katılımını sağlamak amacıyla, Çankaya Belediyesince oluşturulan 8 Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevi ile 3 Etüt Merkezi, çocukların okul öncesi eğitimini ve okul dönemindeki çocukların etüt ihtiyacını güven içerisinde karşılamalarını sağlıyor. Deneyimli ve uzman personeli ile 800 kadar çocuğa hizmet veren merkezler, iyi ve kaliteli eğitimi düşük ücretle alma olanağı sağlıyor.
YENİ ÇOCUK MERKEZİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ
Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevlerinde çocuklar, resim, müzik, drama, yabancı dil, el sanatları becerileri, satranç, dans gibi alanlardaki eğitimi yaşıtlarıyla birlikte alarak geleceğe hazırlanıyorlar.
Çankaya Belediyesi, Zafertepe İnsancıl Kentsel Yenileme kapsamında yer alan bölgede Eylül ayı içerisinde yeni bir Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevi'nin daha temelini atmaya hazırlanıyor.


Habetürk Ankara

Geri Dön