28 / 04 / 2024

Çankaya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Çankaya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ardından iş yerlerinin kepenklerini kapatan esnafa bir yardım eli de Çankaya Belediyesi'nden geldi. Çankaya Belediyesi, dükkanlarını kapatan esnaftan kira almayacaklarını açıkladı.



Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sonra iş yerlerinin kepenklerini kapatan esnafa bir yardım eli de Çankaya Belediyesi'nden geldi. 

Halk TV'de yer alan habere göre; Belediye Başkanı Alper Taşdelen, dükkanlar yeniden açılana kadar kira almayacaklarını açıkladı. 17 Mart 2020 Salı 20:09 Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, genelgeye göre dükkanları kapatılan esnaflardan dükkanlar tekrar açılana kadar kira almayacaklarını duyurdu. Bu sabah saatlerinde aynı yardım eli  Ankara  Büyükşehir Belediyesi'nden de gelmişti.

Taşdelen'in Twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuru da şu ifadeleri kullandı:
''Zor zamanında belediyemizin kiracısı olan esnafımızın yanındayız. Belediyemizin kiracısı olan ve İçişleri Bakanlığı Genelgesi kapsamında kapanan esnafımızdan, tekrar açılana kadar geçen sürenin kirasını almayacağız. Kaynak: Çankaya Belediyesi, kapanan esnaftan kira almayacak.''


 


Geri Dön