27 / 04 / 2024

Çankaya Marina Ankara satış ofisi iletişim!

Çankaya Marina Ankara satış ofisi iletişim!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Çankaya Marina Ankara satış ofisi iletişim numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sunan projede 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.



Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen  Marina Ankara  Rezidans'ta daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 2 bin konuttan oluşan projenin Marina Towers etabında 912 adet daire satışa sunuldu.


Lansmana özel yüzde 7 indirim avantajı bulunan Marina  Ankara  Evleri Çankaya Oran'da inşa ediliyor. Projede konut fiyatları 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Satışları devam eden Çankaya Marina Ankara satış ofisi iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Eymir Gölü ve Vadi Manzaralı dairelerden oluşan proje 120 bin 533 metrekare arsa alanına sahip.


Sinpaş Marina Ankara 'da yürüyüş yolları, spor alanları, su-ışık gösterileri, iskeleler, deniz feneri, bisiklet yolları, Marina Caddesi, su sahnesi, çocuk oyun alanları, tropik ada, şelaleler, kafe ve restoranlar, yaşam köprüsü gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


Marina Ankara Çankaya ödemeleri yüzde 10 peşinatta, kalan kısım için firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksit şeklinde yapılıyor. Projede 48 ay 0 faiz fırsatı ile de konut sahibi olunabiliyor. 


Marina Ankara Evleri ulaşım!

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Çankaya Marina Ankara satış ofisi iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön