28 / 04 / 2024

Cansu Tosun Hollanda'ya mı yerleşiyor?

Cansu Tosun Hollanda'ya mı yerleşiyor?

Ünlü oyuncu Cansu Tosun, Hollanda’ya yerleştikleri iddiasına açıklık getirdi. Tosun, Hollanda'yı çok sevdikleri için sık sık gittiklerini fakat İstanbul'da yaşamaya devam edeceklerini söyledi.



Doğum yeri Hollanda olan oyuncu Cansu Tosun, oraya yerleştiklerine ilişkin haberler için açıklama yaparak “Sık sık gidiyoruz, çok seviyoruz ama yerleşmedik” ifadesini kullandı. Cansu Tosun, önceki gün Nişantaşı City’s AVM girişinde kameralara yakalandı.

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; Aracını valeye bırakan Tosun, AVM’ye girmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cansu Tosun Hollanda ya mı yerleşiyor?

Yılbaşını ailesiyle birlikte geçirdiğini söyleyen Cansu Tosun, Hollanda’ya yerleştikleri iddiasına da açıklık getirdi. İstanbul’da yaşamaya devam edeceğini söyleyen oyuncu, “Oraya gidip geliyoruz. Hollanda’yı çok seviyoruz. Ama öyle yerleşmek gibi bir durumumuz yok” şeklinde açıklama yaptı.

Futbola olan ilgisiyle bilinen eşi Erkan Kolçak Köstendil, Eylül'de Hollanda’nın Amsterdam Gençlerbirliği takımına geçmişti. Kaleci olan eşinin futbola olan tutkusuyla ilgili konuşan Tosun, “Erkan nereye giderse bir takımla anlaşıyor. Oyunculuğu ve futbolu bir arada yürütüyor. Kendisini destekliyorum. Erkan ile birlikte ben de futbolu sevmeye başlayım” ifadelerini kullandı.

Cansu Tosun Hollanda'ya mı yerleşiyor?


Geri Dön