06 / 05 / 2024

Capatech, ısı yalıtımına kesin çözüm sunuyor

Capatech, ısı yalıtımına kesin çözüm sunuyor

Türkiye'de sadece ısı yalıtımı ile yılda 7 milyar dolar değerinde enerji tasarrufu sağlanabilir



Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, Türkiye'de sadece ısı yalıtımı ile yılda 7 milyar dolar değerinde enerji tasarrufu sağlanabileceğini bu rakamın ülkemizdeki tüm binaları ısı yalıtımlı hale getirebilecek bir değer olduğunu anlattı. Küçükoğlu, "Bu amaç doğrultusunda, Capatect Dalmaçyalı Isı Yalıtım Sistemi'nin, kullanıcılarına üstün performans ile hedeflenen ortalama yüzde 50 enerji tasarrufunu her koşulda sağlayacağını garanti ediyoruz." dedi.

Betek Boya ve Kimya Sanayi A.Ş'nin, Capatect Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi'ni, 2003 yılında Türkiye pazarına sunduğunu kaydeden Genel Müdür Küçükoğlu, "Capatect markası sahip olduğu 40 yıllık ürün ve uygulama tecrübesini yüzde 20 daha yüksek ısı yalıtım performansına sahip Capatect Dalmaçyalı Karbonlu Isı Yalıtım Levhası ile birleştirdi. Bu sistem, çok kısa bir sürede paket ısı yalıtım sistemleri içerisinde lider konuma yükseldi ve ülkemizdeki yalıtım seferberliğine de çok büyük bir katkı sağladı." diye konuştu.

Capatect Dalmaçyalı Dış Cephe Isı Yalıtım Sisteminin, binayı  zırh gibi koruma altına aldığını kaydeden Tayfun Küçükoğlu," Bu saye de estetik ve güzelliğin yanı sıra yapının değeri ve dayanıklılığı da korunmuş oluyor." diye konuştu. 
Zaman İnşaat Emlak


Geri Dön