28 / 04 / 2024

Capital Tower'da kiralık ve satılık ofis katları!

Capital Tower'da kiralık ve satılık ofis katları!

Firma: Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat, Uzman İnşaat

Proje: Capital Tower

İstabul'un yeni ticaret, finans ve turizm bölgesi Basın Ekpres Yolu'nda yükselen Capital Tower'da kiralamalar ve ofis satışları devam ediyor. Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat ve Uzman İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...



Capital Tower 9 bin 550 metrekare arsa alanı üzerinde Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat ve Uzman İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. 


Capital Tower projesinde 8 adet ofis ve 4 adet depolu showroom alanı mevcut. Capital Tower tek blok şeklinde İstanbul Küçükçekmece Halkalı bölgesinde yükseliyor. 



Projede yer alan ofis alanları 127 metrekare ile 248 metrekare arasında değişirken, showroom alanları 4 bin 370 metrekare olarak belirlendi. 


Basın Ekpres Yolu'nda yükselen Capital Tower,  Atatürk Havalimanına 6 kilometre, metrobüs istasyonuna 5 kilometre, Boğaziçi Köprüsüne 25 kilometre, metro istasyonuna 5 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 25 kilometre mesafede konumlanıyor. 



Capital Tower projesinin sosyal imkanları arasında havuz, fitness-spa merkezi,kafe- restoranlar, kat bahçeleri, kuaför, kuru temizleme, araç kiralama yer alıyor.



Capital Tower iletişim:

Telefon:0212 471 47 00

Web adresi: http://www.capitaltower.com.tr

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com





projeye sor



Geri Dön