16 / 05 / 2024

Capitol Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Capitol Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Capitol Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 10 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Eyüp'te, Mehmet Emin Orhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.



Capitol Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile 10 Şubat 2015'te, Mehmet Emin Orhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Capitol Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirket aşağıda yazılı işlerle iştigal etmek üzere kurulmuştur. 1.Yurt içinde ve yurt dışında hertürlü inşaat yapmak,inşaat ile ilgili tesisat,montaj işleri yapmak,inşaat  ve tesisat projeleri hazırlamak,hazırlatmak,mühendislik,dekorasyon ve mimarlık işlerini yapmak,resmi,yarı resmi ve özel ihalelere katılmak,taahhüt etmek,münferit ve toplu konut işleri ile iş hanları,fabrika,hastahane,sanayi tesisleri ve sosyal tesisler inşa etmek,bunları organize etmek,satmak,kiraya vermek. 2.Hertürlü inşaat ve yapı malzemelerinin alımını,satımını,ithalatını,ihracatını,imalatını ve bu ürünlerin imalatında kullanılan ana ve yardımcı malzemelerinin alımını,satımını,ithalatını,ihracatını,imalatını yapmak,taahhütlerde bulunmak ve bütün bu işlerin ihalelerine katılmak. 3.Hertürlü gıda ve tekstil ürünleri ile odun,kömür,fuel-oıl,motorin,mozot,benzin v.b gibi katı ve sıvı yakıtların alımını,satımını,pazarlamasını,ithalatını,ihracatını yapmak,katı ve sıvı yakıt depoları kurmak,tesislerini açmak,işletmek,işlettirmek ve bütün bunlarla ilgili ihalelere katılmak. 4.Yurt içinde ve yurt dışında hertürlü bar,restaurant bar,lokanta,kafeterya,büfe, pizza salonu gibi umuma açık yiyecek, içecek maddeleri satan yerler açmak,işletmek,hertürlü alkollü ve alkolsüz içecek alım satımı ile iştigal eden tekel bayileri açmak ve işletmek. 5.Kitle turizmi amaçlarına uygun turistik oteller,tatil köyleri,moteller,pansiyonlar,campingler,gazinolar açmak,bunlarla ilgili tek başına veya yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişiler ile birlikte tesisler kurmak veya inşa etmek ve bu tür tesislerin yan veya yardımcı tesislerini işletmek,tahsislerini talep etmek,kiralamak,kiraya vermek ve bu amaçla kurulmuş şirketlere ortak olamak veya bunları satın almak. 6.Turizm amaçlı deniz yolu,karayolu taşıma araçları işletmek,kiraya vermek,rezervazyon,bilet satışı ve benzeri hizmetlerin doğrudan veya acenta,temsilci veya mümessillik sıfatı ile yapmak. 7.Konusu ile ilgili işlerde yurt içinde ve yurt dışında şubeler açmak, şirketler kurmak ,kurulmuş şirketlere iştirak etmek ve iş ortaklıkları kurmak. 8.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü nakil vasıtaları malzeme ve ekipman ile menkul ve gayrimenkul menkul mallar almak,satmak,kiraya vermek,kiralamak ve bunları ipotek etmek ve ettirmek,teminat göstermek,rehin etmek,şirketin giriştiği iş ve taahhütlerin icap ettirdiği hallerde başkalarına ait menkul ve gayrimenkuller üzerinde şirket lehine rehin,ipotek tesis ve tescil ettirmek.



Geri Dön