02 / 05 / 2024

Capricegold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Capricegold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Capricegold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, Mehmet Salih Obut tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak 2014'te açıldı.



Capricegold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, Mehmet Salih Obut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak 2014'te açıldı. Şube Müdürü Mehmet Salih Obut olarak belirlendi. 


Capricegold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi iş konusu; Turizm işletmeciliği yapabilir bu iş için gereken otel, motel,pansiyon kiralayabilir, satın alabilir, satabilir, bunları inşa edebilir, bu iş için gerekli her türlü malzeme ve tesisat alabilir, satabilir, otel, motel, pansiyon işletmeciliği, seyahat acenteliği işletmeciliği yurt içinde ve dışında yapabilir, kurulmuş olanlara ortak olabilir, bilcümle turistik tesis ve işletmeler açabilir, işletebilir ve yurtiçi ve yurtdışı turlar düzenleyebilir, hediyelik ve turistik eşyalar alabilir, satabilir,iç ve dış ticaretini yapabilir ve 13.1.2009 tarihli tescile ait tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Capricegold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi adres: Ümraniye, Tantavi Mahallesi, Menteşoğlu Caddesi, No:25 Nilüfer Hn Ap. Daire 1.


Geri Dön