28 / 04 / 2024

Carrefour'dan çılgın bir indirim daha! Samsung Galaxy S20 Fe telefonda bu indirim kaçmaz 

Carrefour'dan çılgın bir indirim daha! Samsung Galaxy S20 Fe telefonda bu indirim kaçmaz 

Carrefour Haziran ayıbnda yine telefonlara indirim kampanyalarını başlattı. CarrefourSA kart'a özel %15 indrim imkanını şimdi de Samsung Galaxy S20 FE telefonlarda uygulamaya başladı. Kampanyanın detaylarına haberimziden ulaşabilirsiniz.



Galaxy S20 FE, yüksek performans, gelişmiş kamera yetenekleri, büyük bir ekran ve güçlü bir pil gibi özellikleri uygun bir fiyatla sunarak kullanıcılara cazip bir seçenek sunmayı amaçlar. Samsung, kullanıcılarının geri bildirimlerine dayanarak S20 serisine ek olarak bu "Fan Edition" modelini geliştirmiş ve piyasaya sürmüştür.

Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition), Samsung'un popüler Galaxy S20 serisinin bir üyesidir. "Fan Edition" terimi, kullanıcılar tarafından talep edilen özelliklere ve geri bildirimlere dayanarak geliştirilen bir modeli ifade eder.

Carrefour dan çılgın bir indirim daha! Samsung Galaxy S20 Fe telefonda bu indirim kaçmaz 

Galaxy S20 FE, daha uygun bir fiyatla sunulan bir seçenek olup, yüksek kaliteli özellikler sunan bir akıllı telefondur. Aşağıda, Galaxy S20 FE'nin bazı özelliklerini bulabilirsiniz:

Tasarım: Galaxy S20 FE, benzer bir tasarım diline sahip olup, metal çerçeve ve cam arka yüzey kullanır. Genellikle çeşitli renk seçenekleri sunar.


Geri Dön