03 / 05 / 2024

Carrefour'dan Samsung M23'e bomba fiyat! Rakamı gören telefonunu değiştirecek

Carrefour'dan Samsung M23'e bomba fiyat! Rakamı gören telefonunu değiştirecek

Carrefour Her ay olfuğu gibi bu ayda fiyat performans telefonlarda kampanya yapmaya devam ediyor. Carrefoursa Kart'a özel yüzde 20 indirim sunan Carrefour, bu haliyle Samsung M23 telefonlarda  Mart ayındaki fiyatına zam yapmadan kullanıcıya sunuyor.



Galaxy M serisinin fiyatına göre Galaxy A serisinden daha fazlasını sunması gerekiyor, ancak tüm perakendecilerde mevcut değil. Galaxy M23, serideki ucuz bir orta sınıf telefon. Önceki Galaxy M22, çok sayıda tavizle dikkat çekiyordu, örneğin 5G dahil edilmedi ve 4K video kaydetme seçeneği yoktu.

2022 modelinin kasası önemli ölçüde değişti: bir lens eksik, ancak kamera modülü artık kasadan net bir şekilde çıkıntı yapıyor. Arka kısım mat ve selefi gibi dokunsal olarak fark edilebilir bir desen içermiyor. Bakır renkli Turuncu Bakır veya çok parlak Açık Mavi ile renk seçenekleri oldukça ilgi çekicidir. Test cihazımız, şık görünen Koyu Yeşil renkte gelir.

Galaxy M23, selefinden önemli ölçüde daha ağır ve biraz daha büyük, ancak ele iyi oturuyor. Ön cam sağlamlığı ile ikna eder ve ekrana baskının geçmesine izin vermez. Büküm sırasında likit kristalde baskı izleri görülüyor, ancak kasa genel olarak oldukça dayanıklı ve yüksek kaliteli görünüyor.

Bu fiyat aralığında 4 GB çalışan bellek ve 128 GB yığın depolama standarttır. MicroSD yuvası ayrı olduğu için aynı anda 2 SIM kart ile kullanılabiliyor. Kopyalama testimizde iyi bir hızda çalışıyor ve sentetik depolama kıyaslamasında iyi bir seviyede

120 Hz ekran, telefonun sorunsuz çalışmasını sağlar ve dokunmatik ekran, girişlere çok doğru ve hızlı yanıt verir. Parmak izi sensörü, kasanın sağındaki bekleme düğmesinde bulunur. Ekran kapalıyken bile aktif kalabilir ve sistemin kilidini güvenilir bir şekilde ve neredeyse hiç gecikmeden açar. Yüz tanıma yoluyla kilit açma da mümkündür, ancak saf yazılım çözümü nedeniyle nispeten güvensizdir ve bu nedenle, örneğin çevrimiçi bankacılık uygulamalarının kilidini açmak için kullanılamaz.

Carrefour'dan Samsung M23'e bomba fiyat! Rakamı gören telefonunu değiştirecek


Geri Dön