21 / 05 / 2024

CarrefourSA'da ocak ayında zam yok! 20 bin üründe yüzde 40’a varan indirim!

CarrefourSA'da ocak ayında zam yok! 20 bin üründe yüzde 40’a varan indirim!

Zincir marketlerin fiyatları sabitleme kampanyasına CarrefourSA da katıldı. CarrefourSA ocak ayında 20 bin üründe yüzde 20’den yüzde 40’a varan indirim yapacağını duyurdu. İşte detaylar…



Ocak ayında 20 bin üründe yüzde 20'den yüzde 40'a varan indirimlerin olacağını duyuran CarrefourSA’dan yapılan açıklamada, “CarrefourSA olarak, "Doğrusu CarrefourSA'da" ana sloganımız kapsamında, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini anlayıp, doğru üreticiden, doğru ürünü temin ederek, doğru hizmet anlayışı ile farklılaşmaya ve en önemlisi tüm bunları "doğru fiyat" stratejisiyle sunmaya devam ediyoruz” denildi. Bu kapsamda ocak ayında gıda ve gıda dışı ürün kategorilerinde 20 bin üründe yüzde 20'den yüzde 40'a varan indirimler uygulanacağını duyuran CarrefourSA, “85 milyon için Doğrusu CarrefourSA'da diyerek sadece bir ay değil yıl boyunca farklı kampanyalarla müşterilerimize doğru ürünü doğru fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

CarrefourSA da ocak ayında zam yok! 20 bin üründe yüzde 40’a varan indirim!

Tüm mağazalarda istisnasız uygulanan üç adımdan oluşan doğru fiyat politikasında; Reyon fiyatı = Kasa fiyatıyla müşterimiz reyon ve kasada farklı fiyatla karşılaşırsa, müşteri için avantajlı olan fiyatı uyguladıklarını ifade eden şirket, yüzde 100 tazelik politikasıyla hijyen, gıda güvenliği denetim yazılım sistemiyle, müşterilere her zaman doğru ve kaliteli ürünler sunmayı taahhüt ettiklerini e müşterinin sorun yaşadığı olası durumlarda ürün değişimi sağlandığına vurgu yaptı.

Bu haber vatandaşı çok sevindirecek! Dev marketlerden peş peşe indirim müjdesi geldi!

Fiyat sabitleme furyasına Migros da katıldı! Migros markalı 419 temel ihtiyaç ürünün fiyatı sabitlenecek! 


Geri Dön