02 / 05 / 2024

Bu haber vatandaşı çok sevindirecek! Dev marketlerden peş peşe indirim müjdesi geldi!

Bu haber vatandaşı çok sevindirecek! Dev marketlerden peş peşe indirim müjdesi geldi!

Aşırı zamlar nedeniyle, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, kısa süre önce, ulusal zincir marketlerin üst yöneticileri ile bir araya gelerek asgari ücret zammının ardından etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunması sonrası Şok, Migros ve CarrefourSA peş peşe indirim ve fiyat sabitleme kampanyaları ya



Son dönemlerde artan gıda fiyatlarıyla hedefte olan ve haklarında Rekabet Kurulu tarafından soruşturma açılan zincir marketlerden bu kez peş peşe indirim haberleri geldi.

Bu haber vatandaşı çok sevindirecek! Dev marketlerden peş peşe indirim müjdesi geldi!

Geçtiğimiz günlerde ŞOK Marketler’in 1000 üründe fiyatları sabitlemesinin ardından, Migros ve CarrefourSA da kampanyalarını açıkladı. Bugün Migros, Ocak ayı boyunca 419 ürünün fiyatlarını değiştirmeyeceğini, CarrefourSA ise 20 bin üründe indirim yaptığını duyuru.

MİGROS: 419 ÜRÜNDE FİYATLAR DEĞİŞMEYECEK

Önde gelen zincir marketlerden Migros, ocak ayı boyunca en temel ihtiyaç ürünlerini içeren Migros markalı 419 üründe fiyatları sabitlerken, 3 binden fazla markalı üründe sürekli indirim yapacağını duyurdu.

Şirket, enflasyonla mücadele kararlılığıyla yüzlerce temel üründe hem fiyatları sabitledi hem de indirim kampanyaları başlattığını açıkladı

Bu ay boyunca un, yağ, çay, şeker, bakliyat, deterjan, çocuk bezi gibi en temel ihtiyaç ürünlerini içeren Migros markalı 419 üründe fiyat sabitlemesine giden şirket, aynı zamanda 3 binden fazla markalı üründe ise sürekli indirim yapıyor. Bunun dışında Migros, 23 farklı gruptaki tüm ürünleri kapsayacak şekilde 20 bine yakın üründe özel olarak yüzde 25'den yüzde 50'ye varan indirimler sunacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön