19 / 05 / 2024

Bu haber vatandaşı çok sevindirecek! Dev marketlerden peş peşe indirim müjdesi geldi!

Bu haber vatandaşı çok sevindirecek! Dev marketlerden peş peşe indirim müjdesi geldi!

Aşırı zamlar nedeniyle, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, kısa süre önce, ulusal zincir marketlerin üst yöneticileri ile bir araya gelerek asgari ücret zammının ardından etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunması sonrası Şok, Migros ve CarrefourSA peş peşe indirim ve fiyat sabitleme kampanyaları ya



ŞOK MARKETLER’DE BİN ÜRÜNDE FİYATLAR SABİT

Bir diğer zincir olan ŞOK Marketler de, aralarında un, makarna, yağ, bakliyat, sebze-meyve ve deterjanın da yer aldığı 1000 üründe fiyatları ocak ayı buyunca sabitlediğini açıkladı.

Şirket, makarnadan pirince, bakliyattan una, çay-kahveden şekere, sıvı yağdan margarine, patatesten soğana bir evin temel ihtiyaçları arasından belirlenen 1000 üründe fiyatlar ocak ayı sonuna kadar sabitlediğini açıkladı.

 Bu haber vatandaşı çok sevindirecek! Dev marketlerden peş peşe indirim müjdesi geldi!

HAPPY CENTER’DAN YÜZDE 20’YE VARAN İNDİRİM

Öte yandan Happy Center ise gıda ve gıda dışı ürünlerde indirime gittiklerini belirterek, yeni yılla birlikte gıda ve gıda dışı ürünlerde etiket fiyatlarını yüzde 10 ile 20 arasında düşürdüklerini duyurdu Şirket, et ve süt ürünlerinde ise arza bağlı olarak ilerleyen süreçte indirim yapabileceklerini de açıklamasına ekledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön