19 / 05 / 2024

Bu haber vatandaşı çok sevindirecek! Dev marketlerden peş peşe indirim müjdesi geldi!

Bu haber vatandaşı çok sevindirecek! Dev marketlerden peş peşe indirim müjdesi geldi!

Aşırı zamlar nedeniyle, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, kısa süre önce, ulusal zincir marketlerin üst yöneticileri ile bir araya gelerek asgari ücret zammının ardından etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunması sonrası Şok, Migros ve CarrefourSA peş peşe indirim ve fiyat sabitleme kampanyaları ya



CARREFOURSA’DAN 20 BİN ÜRÜNDE YÜZDE 20-40 İNDİRİM KAMPANYASI

İndirim kampanyası başlatan CarrefourSA ise, ocak ayında gıda ve gıda dışı ürün kategorilerinde 20 bin üründe yüzde 20’den yüzde 40’a varan indirimler uygulayacağını bildirdi.

Bugün bir duyuru yapan CarrefourSA’dan yapılan açıklamada,“Reyon fiyatı = Kasa fiyatıyla müşterimiz reyon ve kasada farklı fiyatla karşılaşırsa, müşteri için avantajlı olan fiyatı uyguluyoruz” denildi.

 Bu haber vatandaşı çok sevindirecek! Dev marketlerden peş peşe indirim müjdesi geldi!

Şirket ayrıca, müşterinin sorun yaşadığı olası durumlarda ürün değişimi sağlayacağını, aynı ürünün tazesini ücretsiz olarak vereceğini, avantajlı fiyat garantisinde ise maliyet fiyatları yükselmeden reyon fiyatlarını değiştirmeyerek, tedarikçilerden gelen indirimleri de müşterilerin lehine fiyatlara yansıttıklarını duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön