30 / 04 / 2024

CarrefourSA’dan gıda tasarrufuna dikkati çeken uygulama: Gıdanı koru tadına şans ver

CarrefourSA’dan gıda tasarrufuna dikkati çeken uygulama: Gıdanı koru tadına şans ver

Yaşam için "Doğrusu" diyerek doğru ürünü, doğru hizmet anlayışı ile sunma iddiasındaki CarrefourSA, gıda tasarrufu için harekete geçti.



"GELECEK NESİLLERE KARŞI SORUMLULUĞUMUZ"

CarrefourSA İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Bahar Tura, CarrefourSA olarak, çocuklardan ve gençlerden başlayarak gıdaya gereken değerin verilmesi konusunda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını aktararak, "Dolayısıyla bu proje bizim için çok kıymetli. Çocuklarımız bu ülkenin geleceği. Onların, geleceğimizi en doğru şekilde koruyacaklarına inanıyorum.

Bu projeyle 'gıdanı koru' anlayışını desteklerken aynı zamanda bütçe dostu bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Mağazalarımızda hem olgun hem de şekli bozuk ancak yine de tüketilmeye uygun meyve ve sebzeleri satışa sunuyoruz. Bu uygulamamızı da ‘Görüntüsüne aldanma, tadına şans ver’ sloganı ile duyuruyoruz. Öte yandan son tüketim tarihi (STT) yakın ürünlere de daha uygun fiyatlarla reyonlarımızda yer vermeye başladık." ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön