29 / 04 / 2024

CarrefourSA’dan gıda tasarrufuna dikkati çeken uygulama: Gıdanı koru tadına şans ver

CarrefourSA’dan gıda tasarrufuna dikkati çeken uygulama: Gıdanı koru tadına şans ver

Yaşam için "Doğrusu" diyerek doğru ürünü, doğru hizmet anlayışı ile sunma iddiasındaki CarrefourSA, gıda tasarrufu için harekete geçti.



"ARTA KALANI DEĞERLENDİR"

Doğal kaynakların kısıtlı olduğuna, gıda israfını ve kayıplarını azaltmak için ulusal ve küresel çapta önlem almak gerektiğini anımsatan Tura, "Gıda kaybının sebeplerini tespit ederek çözüm geliştirmek ve bu doğrultuda projeler gerçekleştirmek, gelecek nesillere karşı en büyük sorumluluğumuzdur.

Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz 'Arta kalanı değerlendir' uygulamamızla mağazalarımızda tasarrufa dikkati çekerek birbirinden lezzetli tadımlar ve tarifler hazırlıyoruz. Tüketicilerimiz, Lezzet Arası restoranlarımızda sunduğumuz olgun meyve, sebze gibi ürünlerle yapılan çorba, muzlu dondurma, kış çayı, muffin gibi tarifleri tadarken, biz de bu anlamlı proje sayesinde farkındalık yaratmanın mutluluğunu yaşıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön