29 / 04 / 2024

CarrefourSA'nın bu kampanyası herkesi memnun edecek! 16'lı tuvalet kağıdı 68 TL'ye düştü

CarrefourSA'nın bu kampanyası herkesi memnun edecek! 16'lı tuvalet kağıdı 68 TL'ye düştü

Enflasyon'dan en çok etkilenen ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdında kampanyalar arka arkaya geliyor. Marketler vesilesi ile yapılan özel avantajlar ile yeni bir indirim daha paylaşıldı. CarrefourSA'da 16'lı tuvalet kağıdı 68 TL'ye kadar düştü.



CarrefourSA aracılığı ile tuvalet kağıtlarında dev avantaj başladı. CarrefourSA online market üstünden yapılan alışverişlerde geçerli olan kampanya bağlamında fiyatlar dibi gördü. Son zamanlarda en çok zam uygulanan ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdı indirim listelerinde sık sık yer almaya devam ediyor.
 

CARREFOURSA KARTI OLANLARA İNDİRİM FIRSATI

CarrefourSA'nın web sitesi üstünden yapılan indirim fırsatı ile vatandaşlar Carrefour'a akın etti. Yapılan kampanyaya göre CarrefourSA Kartına sahip olan müşteriler bu indirimden yararlanabiliyor. Ayriyeten kampanyadan faydalanabilmek için 25 TL ve üstü alışveriş yapılması gerektiği de açıklandı. Koşulları sağlayan vatandaşlar CarrefourSA'da yer alan Solo 16'lı Tuvalet Kağıdı ürününü sadece 68,90 TL karşılığında satın alabilecek.

CarrefourSA nın bu kampanyası herkesi memnun edecek! 16 lı tuvalet kağıdı 68 TL ye düştü

25 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE DEV İNDİRİM

CarrefourSA marketlerinde uygulanan indirimden yararlanabilmek için bazı koşulları oluşturmak gerekiyor. CarrefourSA karta özel kampanyada 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde 16'lı Solo Akıllı Seçim Tuvalet Kağıdı sadece 68,90 TL karşılığında satışa çıkıyor. İndirim avantajı kovalayan vatandaşların fırsat ayağına geldi.

CarrefourSA'nın bu kampanyası herkesi memnun edecek! 16'lı tuvalet kağıdı 68 TL'ye düştü


Geri Dön