30 / 04 / 2024

Çatalca Belediye Meclisi 2 Ocak'ta toplanacak!

Çatalca Belediye Meclisi 2 Ocak'ta toplanacak!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2017 Yılı Ocak Ayı Toplantısının 1. birleşimi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere, 02/01/2017 Pazartesi günü Saat: 10.30'da Belediye Meclis Salonu'nda yapılacak.




Çatalca Belediye Meclisi'nin 2017 Yılı Ocak Ayı Toplantısının 1. birleşimi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere, 02/01/2017 Pazartesi günü Saat:  10.30'da Belediye Meclis Salonu'nda yapılacak.



GÜNDEM :


1- 5393 Sayılı Kanunun 20. maddesi gereğince Belediye Meclisinin "2017 Yılı Çalışma Takviminin belirlenmesi" ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.


2- "Sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretlerinin belirlenmesi" ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.


3- Geçici işçilerin vize işlemleri ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.


4- Mevsimlik işçi çalıştırılması ve vize işlemleri ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.


5- Boş Kadro, derece ve kadro değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.


6- Belediyemiz ile Memur Sendikası arasında "Sosyal Denge Sözleşmesi" imzalamak üzere Belediye Başkanı'na yetki verilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.


7- 5393 Sayılı Kanunun 32. maddesi gereğince Meclis Üyeleri ve İhtisas Komisyon Üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.


8- 5393 Sayılı Kanunun 25. maddesi gereğince Denetim Komisyonuna Üye Seçimi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.


9- İlçemiz Akalan, İhsaniye, Subaşı, Celepköy, Gökçeali, Yalıköy ve Kabakça Mahallelerinde Köy Tüzel Kişilikleri adına kayıtlı 2/B vasfındaki taşınmazların alımı ve satımı ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi.


10- İlçemiz Kaleiçi Mahallesi Martı Sokak ve devamında uzanan alana "Mehmetçik Meydanı" isminin verilmesi ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi.


11- Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.



Çatalca Belediyesi



Geri Dön