06 / 05 / 2024

Çatalca Belediye Meclisi 3 Nisan'da toplanacak!

Çatalca Belediye Meclisi 3 Nisan'da toplanacak!

Çatalca Belediye Meclisi, 2017 Yılı Mart Ayı Toplantısı 1. Birleşimi gerçekleşti. Çatalca Belediye Meclisi'nin bir sonraki toplantısı 3 Nisan'da gerçekleştirilecek.




Çatalca Belediye Meclisi, 2017 Yılı Mart Ayı Toplantısının 1. Birleşimini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Cem Kara Başkanlığında toplanan meclis, bir önceki toplantıya ait tutanakların oy birliği ile kabul edilmesi ile başladı.


Gündem konularının görüşülmesine geçilmeden önce söz alan CHP Meclis Üyesi Belgin Tezer, AK Parti Meclis Üyesi Özlem Coşkun ve AK Parti Meclis Üyesi Celalettin Sonkaya, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, 14 Mart Tıp Bayramı ve 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ile ilgili kutlama konuşması gerçekleştirdi.



Gündem maddesi kabul edildi


AK Parti Meclis Üyesi Mesut Üner, sözlü önerge vererek deprem konusunda bir komisyon kurulmasını talep etti. Başkan Cem Kara konuya dair önümüzdeki günlerde toplantı yapacağını belirterek Nisan Ayı Meclisi’nde konunun gündeme getirileceğini belirtti.


Yapılan değerlendirmeler ardından günden maddesi “İlçemiz Mahallelerinde yer alan tescilli ayazma ve çeşmelerin rölöve, restitüsyon ve restorasyon projelerinin yapılabilmesi için ayrılacak ödeneğin kabul edilmesi ve protokol yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi” okunarak, okunduğu şekliyle oylandı ve oy çokluğu ile kabul edildi.


Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısı 3 Nisan Pazartesi günü saat 10:30’da toplanmak üzere sona erdi.



Çatalca Belediyesi



Geri Dön